Κριός

green tea ice cream 1 of 1 - Ποιο παγωτό ταιριάζει με το ζώδιό σου; - παγωτο, ζωδια

Είστε γνωστοί για το ότι είστε δραστήριοι και ηγέτες από τη φύση σας, αλλά και για το ότι δεν φοβάστε να δοκιμάσετε καινούρια πράγματα. Ενώ άλλοι δεν τολμούν, εσείς εκτιμάτε την αυθεντικότητα και δίνετε σε όλα μία ευκαιρία, γι’ αυτό και το παγωτό με γεύση green tea είναι το ιδανικό για εσάς.

Ταύρος

hot fudge sundae in blue glass istock - Ποιο παγωτό ταιριάζει με το ζώδιό σου; - παγωτο, ζωδια

Ως Ταύρος, οι επιλογές σας τείνουν προς την πολυτέλεια. Θέλετε το φαγητό σας να έχει τέλεια γεύση και να δείχνει επίσης τέλεια. Ένα κλασσικό, ζεστό παγωτό φοντάν είναι το ιδανικό για εσάς.

Δίδυμος

fl icecream chocolatepeanutbutter hero - Ποιο παγωτό ταιριάζει με το ζώδιό σου; - παγωτο, ζωδια

Ένας Δίδυμος χρειάζεται κάτι που να προσφέρει πάνω από μία οπτική γωνία. Όταν πρέπει να διαλέξετε μεταξύ παγωτό σοκολάτα ή παγωτό φυστικοβούτυρο, αναρωτιέστε «Γιατί όχι και τα δύο;» Και η απάντηση είναι, φυσικά και μπορείτε να έχετε και τα δύο.

Καρκίνος

dsc 0046 2499 - Ποιο παγωτό ταιριάζει με το ζώδιό σου; - παγωτο, ζωδια

Ως Καρκίνος, έχετε τη φήμη του ότι είστε σκληροί απ’ έξω, αλλά αν κάποιος σας γνωρίσει καλύτερα, θα δουν πόσο γλυκοί είστε μέσα σας. Γι’ αυτό, ένας πύραυλος με σοκολάτα απ’ έξω και κρέμα από μέσα, είναι το ιδανικό για εσάς.

Λέων

maxresdefault77197 - Ποιο παγωτό ταιριάζει με το ζώδιό σου; - παγωτο, ζωδια

Ως Λέων, πάντα διασκεδάζετε και θέλετε να το γνωρίζουν και άλλοι. Πιστεύετε πως το ότι είστε ζωντανοί, είναι αρκετός λόγος για να γιορτάζετε, οπότε μπορείτε να παραγγείλετε ένα banana-split και να κάνετε όλους τους υπόλοιπους να κοιτούν το ταπεινό τους παγωτό και να αναρωτιούνται γιατί δεν είναι όσο κεφάτοι όσο εσείς.

Παρθένος

frozen yogurt 9234 - Ποιο παγωτό ταιριάζει με το ζώδιό σου; - παγωτο, ζωδια

Θέλετε να προσέχετε τον εαυτό σας και να μην υπερβάλλετε με τις επιλογές σας στο φαγητό. Θέλετε υψηλή ποιότητα και εντελώς οργανικά υλικά. Ένα frozen yogurt είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Ζυγός

cookie dough ice cream 20 - Ποιο παγωτό ταιριάζει με το ζώδιό σου; - παγωτο, ζωδια

Οι σχέσεις και η αρμονία είναι σημαντικά πράγματα για εσάς. Εκτιμάτε την ισορροπία και είστε χαρούμενοι όταν όλοι συνυπάρχουν αρμονικά. Το ιδανικό για εσάς είναι παγωτό βανίλια με μπισκότο, εξαιτίας της αρμονίας της γεύσης μεταξύ των δύο.

Σκορπιός

1bowl lrg - Ποιο παγωτό ταιριάζει με το ζώδιό σου; - παγωτο, ζωδια

Σίγουρα θα το έχετε ξανακούσει αυτό, Σκορπιοί, αλλά είστε γνωστοί για το ότι είστε το σκοτεινό και μυστυριώδες ζώδιο. Επομένως, τι πιο ταιριαστό, από παγωτό με γεύση μαύρη σοκολάτα -θα λατρέψετε την έντονη γεύση του.

Τοξότης

b19a073ad61461c221009b1cc0bb0306 - Ποιο παγωτό ταιριάζει με το ζώδιό σου; - παγωτο, ζωδια

Ξέρουμε πως λατρεύετε τα ταξίδια και πάντα ψάχνετε την επόμενη ευκαιρία για να φύγετε. Το παγωτό με γεύση καφέ είναι ιδανικό για εσάς, αφού μπορείτε να απολάυσετε την ίδια κλασσική γεύση σε όλο τον κόσμο.

Αιγόκερως

1a63229a84129fa0248b55e53b780431 - Ποιο παγωτό ταιριάζει με το ζώδιό σου; - παγωτο, ζωδια

Είστε πολύ παραδοσιακοί, ανεξάρτητα αν το αρνείστε. Εκτιμάτε την ποιότητα, τη συνέπεια και την παράδοση. Ένα χωνάκι με παγωτό βανίλια και τρουφάκια είναι ιδανικό για εσάς, αφού μπορείτε να το βρείτε παντού. Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί την ποιότητα του κλασσικού.

Υδροχόος

a6e4ef22e030028cf810bb085fceeb1f - Ποιο παγωτό ταιριάζει με το ζώδιό σου; - παγωτο, ζωδια

Είστε ανθρωπιστές και πάντα ψάχνετε πράγματα που θα συμβάλλουν στο καλό όλων. Πιστεύουμε πως αυτό το παγωτό με κεράσι, καρύδα και avocadο θα είναι τέλειο για εσάς, αφού είναι εξαιρετικός συνδυασμός και δεν περιέχει γαλακτοκομικά.

Ιχθείς

06a4298700b5b71c0e2bedde8642fdba - Ποιο παγωτό ταιριάζει με το ζώδιό σου; - παγωτο, ζωδια

Πάντα προσπαθείτε να κοιτάτε το συνηθισμένο με νέο τρόπο, Ιχθείς. Είστε δημιουργικοί, καλλιτεχνικοί και λίγο ανέμελοι εκ φύσεως. Το σορμπέ-ουράνιο τόξο είναι ιδανικό για εσάς, αφού δείχνει όμορφο και είναι πολύ ελαφρύ.

Πηγη: jenny.gr