Loading Posts...
 

Ολοκληρώθηκε Με Επιτυχία Η Γιορτή Του Ελληνικού Motorsport Στη Λάρισα (ΦΩΤΟ)

9larisa 80x53 - Ολοκληρώθηκε Με Επιτυχία Η Γιορτή Του Ελληνικού Motorsport Στη Λάρισα (ΦΩΤΟ) - Φεστιβαλ, μηχανή, γιορτη

Το… αξεπέραστο Motor Festival!

Χιλιάδες κόσμου στη Σκεπαστή Νεάπολης της Λάρισας για τη μεγαλύτερη γιορτή του ελληνικού motorsport!

Το Motor Festival είναι η πιο δημοφιλής γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα. Αποτυπώθηκε στις εικόνες, αποδείχτηκε στην πράξη και στο 12ο Motor Festival, που έγινε το περασμένο τριήμερο 18 έως και 20 Μαΐου στη Λάρισα.
Στη Σκεπαστή Νεάπολης, όπου είχε στηθεί ένα μηχανοκίνητο πάρκο αδρεναλίνης συνολικής έκτασης 30.000 τ.μ. (!) έγινε στην κυριολεξία το… αδιαχώρητο! Ουρές εκατοντάδων ανθρώπων σχηματίζονταν στη διάρκεια των τριών ημερών μπροστά στην είσοδο του φεστιβάλ και συνολικά χιλιάδες παρακολούθησαν ένα καυτό τριήμερο μηχανοκίνητο υπερθέαμα, που τα είχε… όλα!
Ασταμάτητα shows που… έκοβαν την ανάσα από τους επαγγελματίες οδηγούς του Motor Festival τόσο στη χωμάτινη (Off Road) όσο και στην ασφάλτινη (On Road) αρένα, τον ιστορικό «Γύρο του θανάτου», έκθεση συνολικά 300 (!) εκθεσιακών περιπτέρων, προσομοιωτή αγωνιστικής οδήγησης, test drive, μαθήματα ασφαλούς οδήγησης, dance shows, parkour shows, και πολλά άλλα happenings!

Όλα τα παραπάνω… αποζημίωσαν και τον πιο απαιτητικό φίλο των μηχανοκίνητων σπορ, ενώ είναι δεδομένο ότι μπόλιασαν με την αγάπη για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό κι εκείνους που είχαν την πρώτη τους εμπειρία με αυτόν. Εξάλλου τα μικρά παιδιά, που συνοδεία των γονιών τους απόλαυσαν με ζωγραφισμένα τα χαμόγελα στο πρόσωπό τους αυτό το μηχανοκίνητο υπερθέαμα, αποτελούν την καλύτερη απόδειξη ότι το Motor Festival είναι μια γιορτή για μικρούς και μεγάλους, που έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον.
Το Motor Festival, που έχει φτάσει αισίως στο 12ο event, έχει γίνει εδώ και καιρό θεσμός στον χώρο της μηχανοκίνησης και ο διοργανωτής, Μιχάλης Κοντιζάς, φροντίζει συνεχώς να το εξελίσσει.
Το 12ο Motor Festival Driving With The Stars, όπως ήταν η επωνυμία του event της Λάρισας, ήταν με μια λέξη λαμπερό (motorfestival.gr)! Και ο δρόμος συνεχίζεται…

ΛΑΡΙΣΑ

ΛΑΡΙΣΑ

ΛΑΡΙΣΑ

ΛΑΡΙΣΑ

ΛΑΡΙΣΑ

ΛΑΡΙΣΑ

ΛΑΡΙΣΑ

ΛΑΡΙΣΑ

ΛΑΡΙΣΑ

ΛΑΡΙΣΑ

ΛΑΡΙΣΑ

ΛΑΡΙΣΑ

ΛΑΡΙΣΑ

ΛΑΡΙΣΑ

Πηγη: tirnavitikanea.com

1
ΚαρδούλαΚαρδούλα
0
ΧαχαΧαχα
0
Αγαπώ!!!Αγαπώ!!!
0
Ουάου..Ουάου..
0
YuppiYuppi
0
ΛυπάμαιΛυπάμαι
0
ΣκατούλεςΣκατούλες
0
ΈλεοςΈλεος
kiss - Ολοκληρώθηκε Με Επιτυχία Η Γιορτή Του Ελληνικού Motorsport Στη Λάρισα (ΦΩΤΟ) - Φεστιβαλ, μηχανή, γιορτη
Voted Thanks!
Φωτεινή Δάσσιου

Φωτεινή Δάσσιου

Πάντα μου άρεσε η πένα ,αλλά για αρκετά χρόνια ως φοιτήτρια με κέρδισε η τεχνολογία. Περνώντας τα χρόνια έβλεπα ότι η κλήση μου και η μεγάλη μου αγάπη και τρελά ήταν η γραφή! Κάθε είδους.. ξεκίνησα ερασιτεχνικά με ένα μπλοκ μόδας ( γιατί πάνω από όλα είμαι και γυναίκα) και έτσι έβλεπα ότι η επίσκεψη γινόταν όλο και πιο δυνατή, εκεί ενθουσιάστηκα. Το 2013 ξεκίνησα δειλά-δειλά την σχολή Δημοσιογραφίας του ομίλου ΑΝΤ1, και από τότε έγινε η ταυτότητα μου μέχρι και σήμερα. Η αγάπη που έγινε λατρεία! Συνεργάστηκα με εφημερίδες στην επαρχία και συνέχισα με συνεργασίες αθηναϊκών site με αξιόλογα ονόματα όπως της Σοφίας Τσίπα αλλά και της Φαιή Σκορδά κ.α. Πήρα την ρεβάνς και από τότε έμεινα στην πόλη μου και δημιουργήσαμε με μια πολύ καλή μου φίλη το OnViral.gr όπου πλέον αρθρογραφώ. Η τεχνολογία από την άλλη πάντα σιγοκαίει μέσα μου και δεν την απαρνιέμαι.. Αγαπημένο μότο στην ζωή μου : Όταν αγαπάς κάτι πολύ,μόνο τότε μπορείς να το κάνεις και σωστά! Λέξεις που μου «καίνε» το μυαλό: έλλειψη οργάνωσης , ωράριο, πλήξη, αδιαφορία, ασυνεννοησία, αργοστροφία.

 
Loading Posts...