Loading Posts...
 

Γιατί ο άντρας σου αγαπάει τόσο τη μηχανή του;

biker couple meet on single biker dating site 80x53 - Γιατί ο άντρας σου αγαπάει τόσο τη μηχανή του; - μηχανή, αντρας, αγαπη

Υπάρχουν στιγμές που τον χάνεις, δεν ξέρεις που είναι και ανησυχείς.. τρέχεις, λοιπόν, και κοιτάς αν τα κλειδιά της μηχανής του είναι στην θέση τους. Κατάλαβες δεν σε απατά απλά βγήκε μια βόλτα με την πιστή του ερωμένη που δεν είναι άλλη από την μηχανή του, γιατί μπορεί απλά να ήθελε να ξεσκάσει.

Οι δύο τροχοί της είναι η καψούρα του,  όσο και να σε πονάει υπάρχουν στιγμές που βλέπεις να την κοιτάει με τέτοιο πάθος, που εσένα δε σε κοίταξε ποτέ! Μη στεναχωριέσαι, δε θα σε παρατήσει για αυτήν, αν βέβαια είσαι καλό κορίτσι, δεν το κάνεις γκρίνιες και αν αγαπάς τη νέα του χιλιάρα έστω δείχνεις, να τη συμπαθείς! Καλό θα ήταν αν αγαπάς τον συντροφό σου, να τον στηρίζεις και σ αυτό ακόμα και αν δεν σου αρέσει και πολύ η ταχύτητα, αν δεν θες να βολτάρει solo και να βρει άλλη!

Σε πρόσφατη έρευνα Πανεπιστημίου της Αμερικής σχετικά με την σχέση ζωής άντρα και μηχανής έγινε γνωστό ότι το συντριπτικό ποσοστό του 67% των αντρών αγαπούν πολύ τις μηχανές αλλά μόνο το 35% τολμά να την καβαλήσει, καθώς, θεωρεί ότι μπορεί να πάθει κάποιο ατύχημα που να του στοιχίσει ακόμα και τη ζωή.

Γιατί όμως οι άντρες, αγαπούν τόσο τις μηχανές τους;

 

  • Λατρεύουν την ταχύτητα, την αδρεναλίνη και αυτή είναι η μόνη, που τους προσθέρει τόσο έντονα συναισθήματα.
  • Την προσέχουν και την περιποιούνται, μόνο όποτε θέλουν αυτοί και δε τους γκρινιάζει, όπως κάνεις εσύ.
  • Είναι πάντα πρόθυμη να βολτάρει μαζί τους, δε μπορεί ποτέ να πει όχι.
  • Είναι γκομενομαγνήτης, ναι όπως το άκουσες, ελκύει τις γυναίκες σαν μαγνήτης,
  • Ενισχύει την εικόνα του bad boy….

 

0
ΚαρδούλαΚαρδούλα
0
ΧαχαΧαχα
0
Αγαπώ!!!Αγαπώ!!!
0
Ουάου..Ουάου..
0
YuppiYuppi
0
ΛυπάμαιΛυπάμαι
0
ΣκατούλεςΣκατούλες
0
ΈλεοςΈλεος
kiss - Γιατί ο άντρας σου αγαπάει τόσο τη μηχανή του; - μηχανή, αντρας, αγαπη
Voted Thanks!
Φωτεινή Δάσσιου

Φωτεινή Δάσσιου

Πάντα μου άρεσε η πένα ,αλλά για αρκετά χρόνια ως φοιτήτρια με κέρδισε η τεχνολογία. Περνώντας τα χρόνια έβλεπα ότι η κλήση μου και η μεγάλη μου αγάπη και τρελά ήταν η γραφή! Κάθε είδους.. ξεκίνησα ερασιτεχνικά με ένα μπλοκ μόδας ( γιατί πάνω από όλα είμαι και γυναίκα) και έτσι έβλεπα ότι η επίσκεψη γινόταν όλο και πιο δυνατή, εκεί ενθουσιάστηκα. Το 2013 ξεκίνησα δειλά-δειλά την σχολή Δημοσιογραφίας του ομίλου ΑΝΤ1, και από τότε έγινε η ταυτότητα μου μέχρι και σήμερα. Η αγάπη που έγινε λατρεία! Συνεργάστηκα με εφημερίδες στην επαρχία και συνέχισα με συνεργασίες αθηναϊκών site με αξιόλογα ονόματα όπως της Σοφίας Τσίπα αλλά και της Φαιή Σκορδά κ.α. Πήρα την ρεβάνς και από τότε έμεινα στην πόλη μου και δημιουργήσαμε με μια πολύ καλή μου φίλη το OnViral.gr όπου πλέον αρθρογραφώ. Η τεχνολογία από την άλλη πάντα σιγοκαίει μέσα μου και δεν την απαρνιέμαι.. Αγαπημένο μότο στην ζωή μου : Όταν αγαπάς κάτι πολύ,μόνο τότε μπορείς να το κάνεις και σωστά! Λέξεις που μου «καίνε» το μυαλό: έλλειψη οργάνωσης , ωράριο, πλήξη, αδιαφορία, ασυνεννοησία, αργοστροφία.

 
Loading Posts...