Loading Posts...
 

12 ερωτήσεις που δεν πρέπει να κάνεις στον άντρα που σ’ αγαπάει

b6b4617416474de9afcd0fb7b602d268 80x53 - 12 ερωτήσεις που δεν πρέπει να κάνεις στον άντρα που σ’ αγαπάει - σχεσεις, ερωτησεις, αντρας

Πολλές φορές το να νιώθεις την αγάπη του άλλου – και ειδικά του ατόμου που αγαπάς κι εσύ – μπορεί να αποδειχτεί το καλύτερο όπλο απέναντι στις ανασφάλειες και την αβεβαιότητα που νιώθεις. Απόλαυσε την αγάπη και τα συναισθήματα που σου δημιουργεί το άτομο που είσαι μαζί και μη χάνεις το χρόνο σου με περιττές ερωτήσεις. Νιώθεις πως το αγόρι σου σε αγαπάει και σε νοιάζεται, τότε ποιος ο λόγος να ρωτήσεις κάτι από τα παρακάτω;

1. Μ’ αγαπάς; Μην τον βάζεις να το επαναλαμβάνει διαρκώς γιατί θα χάσει την αξία του και δε θα σε συγκινεί το ίδιο αν το ακούς 500 φορές τη μέρα. Καλύτερα να στο λέει αυτός όποτε το νιώθει και ναμη χαλάς τον αυθορμητισμό του.

2. Σε κάνω χαρούμενο; Ε τι ρωτάς κι εσύ; Είστε μαζί και περνάτε καλά, αυτό τον κάνει χαρούμενο και η διαρκής χαρά τον κάνει (τρισ)ευτυχισμένο. Ναι τον κάνεις χαρούμενο, ναι τον κάνεις ευτυχισμένο, ναι τον κάνεις να περπατάει στο δρόμο και να χαζογελάει διαρκώς μόνος του.

da9ce73c234433d4c0fdec1e1a7e60e2 - 12 ερωτήσεις που δεν πρέπει να κάνεις στον άντρα που σ’ αγαπάει - σχεσεις, ερωτησεις, αντρας

3. Σου αξίζω; Να ορίστε, αυτά τα υπαρξιακά σου να μη σε έπιαναν και όλα θα ήταν καλύτερα.

4. Έχουμε μέλλον; Αυτό δεν το ξέρει κανείς και δεν εξαρτάται κι από το αν σε αγαπάει ή όχι, μπορεί να αγαπιέστε πολύ αλλά να μη μείνετε για πάντα μαζί.

5. Σ’ ενδιαφέρει το παρελθόν μου; Μην τα σκαλίζεις μωρέ αυτά, γυρεύοντας πας. Αν τον ενδιαφέρει θα σε ρωτήσει, αν όχι μην προκαλείς την τύχη σου.

9ab667329a3c48280fb9e7478b1d9f4c - 12 ερωτήσεις που δεν πρέπει να κάνεις στον άντρα που σ’ αγαπάει - σχεσεις, ερωτησεις, αντρας

6. Είμαι αυτό που έψαχνες; Είσαι δεν είσαι, δεν έχει σημασία. Το ότι σ’ αγαπάει δείχνει είτε ότι είσαι είτε ότι ακόμη κι αν δεν ήσουν … τελικά έγινες.

7. Πόσο σε νοιάζουν τα μειονεκτήματά μου; Όσο σε νοιάζουν και τα δικά του, θα προτιμούσες να μην υπήρχαν αλλά εφόσον είναι εδώ, ζεις μ’ αυτά.

8. Είμαι η καλύτερη κοπέλα που είχες μέχρι τώρα; Υποθέτω πως αν δεν πει ναι τον περιμένει μαρτύριο. Σου έχω ξαναπεί, μην κάνεις ερωτήσεις των οποίων την απάντηση δεν είσαι έτοιμη ν’ ακούσεις. Και πάλι όμως, είναι από αυτές τις ερωτήσεις που ο άλλος θα σου πει αυτό που θέλεις να ακούσεις είτε από ειλικρίνεια – επειδή έτσι είναι είτε από ευγένεια – επειδή θα φοβάται για τη ζωή του.

d6b88daef22990abfdcd1cbf8a2a9786 - 12 ερωτήσεις που δεν πρέπει να κάνεις στον άντρα που σ’ αγαπάει - σχεσεις, ερωτησεις, αντρας

9. Με θαυμάζεις; Αν δε σε θαύμαζε, δε θα ήταν μαζί σου. Ο θαυμασμός είναι από τα βασικά μυστικά συστατικά μιας σχέσης, αν δεν υπάρχει θα φανεί.

10. Σου αρέσω; Γίνεται να είναι μαζί σου, να σε αγαπάει, να σε θέλει, να, να, να, να, χωρίς να του αρέσεις; Κι αν θες ντε και καλά να σου πει πόσο του αρέσεις, βάλε τα δυνατά σου να κερδίσεις το κοπλιμέντο χωρίς να το ζητήσεις.

d45dcd67b6e0dd35e5cc3629f926499a - 12 ερωτήσεις που δεν πρέπει να κάνεις στον άντρα που σ’ αγαπάει - σχεσεις, ερωτησεις, αντρας

11. Βαριέσαι να ακούς όσα δε θέλουν να ακούν οι άλλοι; Εννοείς για την άσχημη σου μέρα στη σχολή, για το κολιέ που έσπασε ή για εκείνο το επιχειρηματικό σου σχέδιο; Ακόμη και να βαριέται, δε θα χορταίνει να σε ακούει να μιλάς. Έρωτας, αγάπη, συννεφάκια ροζ, αυτά είναι η αιτία.

12. Θα συνεχίσεις να με αγαπάς; Ούτε αυτό μπορεί να το ξέρει κανείς, μην το πολυψάχνεις αυτό με την αγάπη, κανείς δεν ξέρει να σου πει από πριν την εξέλιξη που θα έχει και ίσως να είναι και καλύτερα έτσι. Πολύ καλύτερα.

Πηγη: y-olo.gr

1
ΣκατούλεςΣκατούλες
0
ΚαρδούλαΚαρδούλα
0
ΧαχαΧαχα
0
Αγαπώ!!!Αγαπώ!!!
0
Ουάου..Ουάου..
0
YuppiYuppi
0
ΛυπάμαιΛυπάμαι
0
ΈλεοςΈλεος
kiss - 12 ερωτήσεις που δεν πρέπει να κάνεις στον άντρα που σ’ αγαπάει - σχεσεις, ερωτησεις, αντρας
Voted Thanks!
Φωτεινή Δάσσιου

Φωτεινή Δάσσιου

Πάντα μου άρεσε η πένα ,αλλά για αρκετά χρόνια ως φοιτήτρια με κέρδισε η τεχνολογία. Περνώντας τα χρόνια έβλεπα ότι η κλήση μου και η μεγάλη μου αγάπη και τρελά ήταν η γραφή! Κάθε είδους.. ξεκίνησα ερασιτεχνικά με ένα μπλοκ μόδας ( γιατί πάνω από όλα είμαι και γυναίκα) και έτσι έβλεπα ότι η επίσκεψη γινόταν όλο και πιο δυνατή, εκεί ενθουσιάστηκα. Το 2013 ξεκίνησα δειλά-δειλά την σχολή Δημοσιογραφίας του ομίλου ΑΝΤ1, και από τότε έγινε η ταυτότητα μου μέχρι και σήμερα. Η αγάπη που έγινε λατρεία! Συνεργάστηκα με εφημερίδες στην επαρχία και συνέχισα με συνεργασίες αθηναϊκών site με αξιόλογα ονόματα όπως της Σοφίας Τσίπα αλλά και της Φαιή Σκορδά κ.α. Πήρα την ρεβάνς και από τότε έμεινα στην πόλη μου και δημιουργήσαμε με μια πολύ καλή μου φίλη το OnViral.gr όπου πλέον αρθρογραφώ. Η τεχνολογία από την άλλη πάντα σιγοκαίει μέσα μου και δεν την απαρνιέμαι.. Αγαπημένο μότο στην ζωή μου : Όταν αγαπάς κάτι πολύ,μόνο τότε μπορείς να το κάνεις και σωστά! Λέξεις που μου «καίνε» το μυαλό: έλλειψη οργάνωσης , ωράριο, πλήξη, αδιαφορία, ασυνεννοησία, αργοστροφία.

 
Loading Posts...