Loading Posts...
 

«Carte Postale» στο Μύλο του Παππά

thumbnail afisa 80x57 - "Carte Postale" στο Μύλο του Παππά - φωτογραφια, εκθεση

Η Φωτογραφική ομάδα fplus, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων, παρουσιάζουν την Πέμπτη 12 Απριλίου 2018 στις 20:00, την ομαδική έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Carte Postale».

Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στον ισόγειο εκθεσιακό χώρο του Μύλου του Παππά (Γεωργιάδου 53, Λάρισα) και θα διαρκέσει, από την Πέμπτη 12 έως και το Σάββατο 21 Απριλίου 2018.

Στην έκθεση συμμετέχουν:
Ελένη Ιωαννίδου
Μαρία Κυρίτση
Μαριάννα Μπολτσή
Αντιγόνη Ντελή

Μια καρτ ποστάλ κατά παράδοση φέρει μία φωτογραφία ενός τόπου που απεικονίζει ένα αξιοθέατο, ένα εντυπωσιακό τοπίο, ένα μαγευτικό ηλιοβασίλεμα . Παρουσιάζει μια εξιδανικευμένη εικόνα του μέρους που ταξιδεύει ο επισκέπτης.

Στο πίσω μέρος της κάρτας μπορεί κάποιος να γράψει τις εμπειρίες του ταξιδιού του και να στείλει τα χαιρετίσματά του στον παραλήπτη. Παλιότερα η καρτ ποστάλ ήταν αγαπημένη συνήθεια των ταξιδευτών. Πολλές από αυτές μάλιστα έχουν χρησιμεύσει ως ιστορικές αναφορές σε μνημεία και πόλεις ως ενδείξεις καταγραφής.

 

thumbnail maria kuritsi 300x200 - "Carte Postale" στο Μύλο του Παππά - φωτογραφια, εκθεση

thumbnail marianna boltsi 300x200 - "Carte Postale" στο Μύλο του Παππά - φωτογραφια, εκθεση

Αυτή η ιδεατή εικόνα που δημιουργούν οι καρτ ποστάλ παραμένει άραγε η ίδια εάν βιώσεις το μέρος όχι ως ταξιδιώτης, αλλά ως κάτοικος πλέον μιας πόλης που δεν είναι η δική σου. Η εικόνα μπορεί να αλλάξει.

Τέσσερις γυναίκες φωτογράφοι, που είχαν την εμπειρία να φύγουν από την οικεία πόλη τους, παρουσιάζουν τις εμπειρίες στις νέες πόλεις που επέλεξαν να ζήσουν.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα συνοδεύσουν μουσικά οι Fagus.
Τα μέλη του συγκροτήματος είναι οι: Γιώργος Λουτρίδης (Guitar) Δημήτρης Μεσημέρης (Bass) Παύλος Σουλτούκης (Drum).

 

0
ΚαρδούλαΚαρδούλα
0
ΧαχαΧαχα
0
Αγαπώ!!!Αγαπώ!!!
0
Ουάου..Ουάου..
0
YuppiYuppi
0
ΛυπάμαιΛυπάμαι
0
ΣκατούλεςΣκατούλες
0
ΈλεοςΈλεος
kiss - "Carte Postale" στο Μύλο του Παππά - φωτογραφια, εκθεση
Voted Thanks!
Φωτεινή Δάσσιου

Φωτεινή Δάσσιου

Πάντα μου άρεσε η πένα ,αλλά για αρκετά χρόνια ως φοιτήτρια με κέρδισε η τεχνολογία. Περνώντας τα χρόνια έβλεπα ότι η κλήση μου και η μεγάλη μου αγάπη και τρελά ήταν η γραφή! Κάθε είδους.. ξεκίνησα ερασιτεχνικά με ένα μπλοκ μόδας ( γιατί πάνω από όλα είμαι και γυναίκα) και έτσι έβλεπα ότι η επίσκεψη γινόταν όλο και πιο δυνατή, εκεί ενθουσιάστηκα. Το 2013 ξεκίνησα δειλά-δειλά την σχολή Δημοσιογραφίας του ομίλου ΑΝΤ1, και από τότε έγινε η ταυτότητα μου μέχρι και σήμερα. Η αγάπη που έγινε λατρεία! Συνεργάστηκα με εφημερίδες στην επαρχία και συνέχισα με συνεργασίες αθηναϊκών site με αξιόλογα ονόματα όπως της Σοφίας Τσίπα αλλά και της Φαιή Σκορδά κ.α. Πήρα την ρεβάνς και από τότε έμεινα στην πόλη μου και δημιουργήσαμε με μια πολύ καλή μου φίλη το OnViral.gr όπου πλέον αρθρογραφώ. Η τεχνολογία από την άλλη πάντα σιγοκαίει μέσα μου και δεν την απαρνιέμαι.. Αγαπημένο μότο στην ζωή μου : Όταν αγαπάς κάτι πολύ,μόνο τότε μπορείς να το κάνεις και σωστά! Λέξεις που μου «καίνε» το μυαλό: έλλειψη οργάνωσης , ωράριο, πλήξη, αδιαφορία, ασυνεννοησία, αργοστροφία.

 
Loading Posts...