Loading Posts...
 

Οι Ενεργοί Πολίτες στο Πασχαλινό Χωριό του δήμου, στην πλατεία Ταχυδρομείου

29134641 10155988121579543 1356583125 n 80x80 - Οι Ενεργοί Πολίτες στο Πασχαλινό Χωριό του δήμου, στην πλατεία Ταχυδρομείου - Πασχα, Λαρισα, Ενεργοι Πολιτες

Οι γιορτές του Πάσχα πλησιάζουν, και όλοι οι νοικοκύρηδες κάνουν τις προετοιμασιές τους για να γιορτάσουν με χαρά αυτές τις άγιες μέρες.
Υπάρχουν όμως και νοικοκυριά, χτυπημένα περισσότερο από την κρίση, που δεν έχουν την υλική δυνατότητα να συμμετέχουν σ’ αυτή τη μεγάλη γιορτή…

Οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας, που όλο τον χρόνο με τις πολυποίκιλες δράσεις τους φροντίζουν όσο μπορούν να βοηθήσουν στον αγώνα της επιβίωσης πολλών δεκάδων άπορων οικογενειών, δε θα μπορούσαν να μην προσπαθήσουν να κάνουν όσο γίνεται πιο γιορτινό και το πασχαλινό τραπέζι αυτών των συμπολιτών μας! Μέρες τώρα οι εθελοντές μας, με μεράκι και αγάπη, ετοιμάζουν πασχαλινά στολίδια, που θα διατεθούν, για να μπορέσουμε να εφοδιάσουμε με τρόφιμα το πασχαλινό τραπέζι των φτωχότερων συμπολιτών μας. Ιδιαίτερα οι χειροποίητες λαμπάδες, που τις κατασκεύασαν οι εθελοντές μας με λεπτό γούστο και πολλή αγάπη, με τα μοναδικά χειροποίητα «λουλούδια της άνοιξης» που τις στολίζουν φέτος, είναι το καλύτερο δώρο που μπορούμε να κάνουμε στους αγαπημένους μας, για να τους μεταλαμπαδεύσουμε την ανέσπερη φλόγα της αγάπης, που θα ζεστάνει τις καρδιές τους!
Όλα αυτά τα υπέροχα πράγματα, αλλά και πολλές ευχάριστες δραστηριότητες για τα παιδιά, μπορείτε να τα βρείτε αν επισκεφτείτε  το ξύλινο σπιτάκι των Ενεργών Πολιτών που μας παραχώρησε ευγενικά ο Δήμος Λαρισαίων στο Πασχαλινό Χωριό της Πλατείας Ταχυδρομείου, από το Σάββατο του Λαζάρου 31 Μαρτίου, ως τη Μεγάλη  Τετάρτη 4 Απριλίου 2018.

Σας περιμένουμε, να βοηθήσουμε μαζί τους συμπολίτες μας που ανεβαίνουν τον καθημερινό Γολγοθά τους, και να αναστήσουμε το χαμόγελο της ελπίδας στα ποτισμένα με χολή χείλη τους!

0
ΚαρδούλαΚαρδούλα
0
ΧαχαΧαχα
0
Αγαπώ!!!Αγαπώ!!!
0
Ουάου..Ουάου..
0
YuppiYuppi
0
ΛυπάμαιΛυπάμαι
0
ΣκατούλεςΣκατούλες
0
ΈλεοςΈλεος
kiss - Οι Ενεργοί Πολίτες στο Πασχαλινό Χωριό του δήμου, στην πλατεία Ταχυδρομείου - Πασχα, Λαρισα, Ενεργοι Πολιτες
Voted Thanks!
Φωτεινή Δάσσιου

Φωτεινή Δάσσιου

Πάντα μου άρεσε η πένα ,αλλά για αρκετά χρόνια ως φοιτήτρια με κέρδισε η τεχνολογία. Περνώντας τα χρόνια έβλεπα ότι η κλήση μου και η μεγάλη μου αγάπη και τρελά ήταν η γραφή! Κάθε είδους.. ξεκίνησα ερασιτεχνικά με ένα μπλοκ μόδας ( γιατί πάνω από όλα είμαι και γυναίκα) και έτσι έβλεπα ότι η επίσκεψη γινόταν όλο και πιο δυνατή, εκεί ενθουσιάστηκα. Το 2013 ξεκίνησα δειλά-δειλά την σχολή Δημοσιογραφίας του ομίλου ΑΝΤ1, και από τότε έγινε η ταυτότητα μου μέχρι και σήμερα. Η αγάπη που έγινε λατρεία! Συνεργάστηκα με εφημερίδες στην επαρχία και συνέχισα με συνεργασίες αθηναϊκών site με αξιόλογα ονόματα όπως της Σοφίας Τσίπα αλλά και της Φαιή Σκορδά κ.α. Πήρα την ρεβάνς και από τότε έμεινα στην πόλη μου και δημιουργήσαμε με μια πολύ καλή μου φίλη το OnViral.gr όπου πλέον αρθρογραφώ. Η τεχνολογία από την άλλη πάντα σιγοκαίει μέσα μου και δεν την απαρνιέμαι.. Αγαπημένο μότο στην ζωή μου : Όταν αγαπάς κάτι πολύ,μόνο τότε μπορείς να το κάνεις και σωστά! Λέξεις που μου «καίνε» το μυαλό: έλλειψη οργάνωσης , ωράριο, πλήξη, αδιαφορία, ασυνεννοησία, αργοστροφία.

 
Loading Posts...