Loading Posts...
 

Αθηναΐς Νέγκα σε Ελένη Μενεγάκη: «Έχεις περάσει εγκυμοσύνη που δεν το συζητούσες, μη μου κάνεις την ανήξερη»!

nega1 768x422 80x44 - Αθηναΐς Νέγκα σε Ελένη Μενεγάκη: «Έχεις περάσει εγκυμοσύνη που δεν το συζητούσες, μη μου κάνεις την ανήξερη»! - μενεγάκη, εκπομπη, εγκυος
«Οι λόγοι μου ήταν πολύ συγκεκριμένοι… Δεν ήθελα μετά να μοιραστώ τη στεναχώρια μου…» – «Τη θυμάμαι αυτή τη μέρα που το είπα. Μα με άκουγαν κάθε μέρα δύο χρόνια να το λέω: Θέλω μωρό! Θέλω μωρό»!

Δύο μήνες μετά τη γέννηση του μωρού της, η Αθηναΐς Νέγκα επισκέφθηκε την Ελένη Μενεγάκη για μια γυναικεία κουβέντα. Κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, όμως, οι ρόλοι αντιστράφηκαν και η δημοσιογράφος αιφνιδίασε την παρουσιάστρια, κάνοντας μια αναφορά σε ένα πολύ προσωπικό της θέμα…

Αθηναΐς: Δεν έκρυψα κάτι (σ.σ. την εγκυμοσύνη), απλώς δεν ήθελα να το συζητάω γιατί βαριέμαι.

Ελένη: Τι βαριέσαι μωρέ, θα με τρελάνεις;

Αθηναΐς: Σκέψου ότι εγώ ήμουν έγκυος από πέρυσι την άνοιξη που κάναμε το Rodeo. Δεν είμαι άνθρωπος που θα κάτσω να το συζητήσω πάρα πολύ. Μου περνάει πιο εύκολα αν δεν το συζητάω και το πέρασα έτσι. Κι εσύ έχεις περάσει τέτοια εγκυμοσύνη που δεν το συζητούσες το θέμα, μη μου κάνεις την ανήξερη!

Ελένη: Οι λόγοι μου ήταν πολύ συγκεκριμένοι. Αφού γέννησα τους είπα ότι φοβόμουν. Ανησυχούσα πάρα πολύ, δεν ήξερα κάθε μέρα ότι συνεχίζω. Τέτοιες ανησυχίες. Και δεν ήθελα μετά να μοιραστώ τη στεναχώρια μου, γιατί εκεί δεν περνάει με τίποτα η στεναχώρια, όσο το συζητάς. Εγώ είμαι της άλλης, θέλω να το ξεχνάω.

Λίγα λεπτά αργότερα, η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε με τους τηλεθεατές, για πρώτη φορά, απίστευτες λεπτομέρειες για εκείνη την εγκυμοσύνη:

«Εγώ δεν είπα ποτέ ότι είμαι έγκυος, δεν το είπα ούτε στην οικογένειά μας. Το είπα στους γονείς μου και τους γονείς του όταν πια είχα κλείσει και τον πέμπτο. Ήμουν πεντέμισι μηνών και λέω κούτσου κούτσου επτά θα φτάσω. Με ανάγκασαν τα παιδιά να το πω. Κάποια στιγμή μου το έλεγαν για μια βδομάδα κάθε μέρα: «Μαμά, πετάει λίγο η κοιλιά σου, μήπως επιτέλους έχει έρθει αυτό το μωρό»;

Κάποια στιγμή πια αφού μου το έλεγαν συνέχεια και είχε γραφτεί πια και παντού, λέω πρέπει να το πω. Όταν τους το είπα, εκείνη τη μέρα έχω 100 φωτογραφίες στη σειρά που είχα σηκώσει τη μακό μου την μπλούζα κι είχαν έρθει κι αυτά τα σκα…λάκια δίπλα μου κι είχαμε πάρει όλοι αυτή τη στάση να πετάνε οι κοιλιές τους. Τη θυμάμαι αυτή τη μέρα που το είπα. Μα με άκουγαν κάθε μέρα δύο χρόνια να το λέω: Θέλω μωρό! Θέλω μωρό»!

Πηγη: zappit.gr

0
ΚαρδούλαΚαρδούλα
0
ΧαχαΧαχα
0
Αγαπώ!!!Αγαπώ!!!
0
Ουάου..Ουάου..
0
YuppiYuppi
0
ΛυπάμαιΛυπάμαι
0
ΣκατούλεςΣκατούλες
0
ΈλεοςΈλεος
kiss - Αθηναΐς Νέγκα σε Ελένη Μενεγάκη: «Έχεις περάσει εγκυμοσύνη που δεν το συζητούσες, μη μου κάνεις την ανήξερη»! - μενεγάκη, εκπομπη, εγκυος
Voted Thanks!
Φωτεινή Δάσσιου

Φωτεινή Δάσσιου

Πάντα μου άρεσε η πένα ,αλλά για αρκετά χρόνια ως φοιτήτρια με κέρδισε η τεχνολογία. Περνώντας τα χρόνια έβλεπα ότι η κλήση μου και η μεγάλη μου αγάπη και τρελά ήταν η γραφή! Κάθε είδους.. ξεκίνησα ερασιτεχνικά με ένα μπλοκ μόδας ( γιατί πάνω από όλα είμαι και γυναίκα) και έτσι έβλεπα ότι η επίσκεψη γινόταν όλο και πιο δυνατή, εκεί ενθουσιάστηκα. Το 2013 ξεκίνησα δειλά-δειλά την σχολή Δημοσιογραφίας του ομίλου ΑΝΤ1, και από τότε έγινε η ταυτότητα μου μέχρι και σήμερα. Η αγάπη που έγινε λατρεία! Συνεργάστηκα με εφημερίδες στην επαρχία και συνέχισα με συνεργασίες αθηναϊκών site με αξιόλογα ονόματα όπως της Σοφίας Τσίπα αλλά και της Φαιή Σκορδά κ.α. Πήρα την ρεβάνς και από τότε έμεινα στην πόλη μου και δημιουργήσαμε με μια πολύ καλή μου φίλη το OnViral.gr όπου πλέον αρθρογραφώ. Η τεχνολογία από την άλλη πάντα σιγοκαίει μέσα μου και δεν την απαρνιέμαι.. Αγαπημένο μότο στην ζωή μου : Όταν αγαπάς κάτι πολύ,μόνο τότε μπορείς να το κάνεις και σωστά! Λέξεις που μου «καίνε» το μυαλό: έλλειψη οργάνωσης , ωράριο, πλήξη, αδιαφορία, ασυνεννοησία, αργοστροφία.

 
Loading Posts...