Loading Posts...
 

7+1 καταστάσεις που οι γυναίκες δεν χρειαζόμαστε τους άντρες

o confidence facebook 80x41 - 7+1 καταστάσεις που οι γυναίκες δεν χρειαζόμαστε τους άντρες - σχεσεις, γυναικες, αντρες

εν είμαστε φεμινίστριες, τους αγαπάμε τους άνδρες και τους θέλουμε στη ζωή μας. Αλλά δεν αυτοπροσδιοριζόμαστε από αυτούς. Δεν τους ζητάμε απελπισμένα. Μπορούμε χωρίς αυτούς σε πολλές  καταστάσεις της ζωής μας και μάλιστα στις παρακάτω, επιβάλλεται να μπορούμε να λειτουργήσουμε και μόνες μας. Εάν ρωτάς την γνώμη μου, δεν χρειάζεται ένας άντρας για να: 

1.    Νιώσεις καλά με τον εαυτό σου

Καλά τα κοπλιμέντα, ωραία η αυτοπεποίθηση που σου προσφέρει ένα «πέσιμο», αλλά εάν δεν τα έχεις βρει εσύ με τον εαυτό σου, τότε ο άντρας δε μπορεί να σου κάνει τίποτα.

2.    Πάρεις αποφάσεις

 

Υπάρχει ένα στερεότυπο ότι οι γυναίκες είναι αναποφάσιστες –ίσως να έχουμε δώσει κι εμείς το δικαίωμα. Κι όμως! Δε χρειάζεται ένας άντρας για να σε σπρώξει ώστε να πάρεις τη σωστή απόφαση σε όλες τις πτυχές της ζωής σου, μπορείς και μόνη σου.

3.    Οργανώσεις τα οικονομικά σου

lhpshs95110 - 7+1 καταστάσεις που οι γυναίκες δεν χρειαζόμαστε τους άντρες - σχεσεις, γυναικες, αντρες
Η αλήθεια είναι πως οι περισσότερες δεν τα πηγαίναμε καλά στα μαθηματικά όταν ήμασταν σχολείο, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα έχουμε πάνω από τον κεφάλι μας έναν νταβατζή για να μου πει που και πως θα διαχειριστώ τα χρήματά μου. Ξέρω πολύ καλά, κι αν δεν ξέρω, θα μάθω.

4.    Επιδιορθώσεις πράγματα
Ε, δε σου λέω να βάλεις τα υδραυλικά στο σπίτι σου, αλλά μην νομίζεις ότι ένας άντρας έχει έμφυτο το ταλέντο να καρφώνει ένα κάδρο ή να αλλάζει λάστιχο στο αυτοκίνητο. Απλά, ασχολήθηκε και έμαθε.

5.    Ανοίξεις βάζα

strong young confident healthy woman - 7+1 καταστάσεις που οι γυναίκες δεν χρειαζόμαστε τους άντρες - σχεσεις, γυναικες, αντρες

Μέχρι και πριν λίγα χρόνια, ό,τι με ταλαιπωρούσε, το έδινα σε κάποιον άντρα του σπιτιού να το ανοίξει. Βάζο, μπουκάλι κτλ. Εκεί, μου ήταν όντως χρήσιμος ένας άντρας. Μέχρι που διαπίστωσα πώς αν βάλεις αυτό που θέλεις να ανοίξεις, κάτω από ζεστό νερό, τότε ανοίγει πολύ πιο εύκολα.

6.    Σηκώσεις πράγματα

woman lifting things - 7+1 καταστάσεις που οι γυναίκες δεν χρειαζόμαστε τους άντρες - σχεσεις, γυναικες, αντρες
Εδώ δεν παίζουμε, γιατί η μέση μας μπορεί να καταστραφεί με τέτοιου είδους… lifts. Παρόλα αυτά, εάν είσαι γυμνασμένη ή ξέρεις να βάζεις το σώμα σου σωστά για να σηκώσεις ένα αντικείμενο, τότε σίγουρα δεν χρειάζεσαι κάποιον άντρα. Εάν είναι πολύ βαρύ, απλά κάλεσε τις φίλες σου!

7.    Αποφασίζεις για ασφαλές σεξ
Ούτε συζήτηση! Δεν περιμένουμε από τον άλλον να έχει προφυλακτικό μαζί του, έχουμε πάντα μαζί μας γιατί εμείς ορίζουμε και αποφασίζουμε για το ασφαλές σεξ. Κι εδώ, είμαι κάθετη.

8.    Σε υπερασπιστεί

tumblr inline ne2kirw2Ib1sosttm - 7+1 καταστάσεις που οι γυναίκες δεν χρειαζόμαστε τους άντρες - σχεσεις, γυναικες, αντρες

Δεν είμαστε στο δημοτικό που ήθελες ο μικρός Γιωργάκης να τσακωθεί για σένα, να μαλώσει με τον μικρό Γιαννάκη για να σου δώσει πίσω τις ξυλομπογιές. Μπορείς και εσύ να υπερασπιστείς τον εαυτό σου.

Πηγη: y-olo.gr

0
ΚαρδούλαΚαρδούλα
0
ΧαχαΧαχα
0
Αγαπώ!!!Αγαπώ!!!
0
Ουάου..Ουάου..
0
YuppiYuppi
0
ΛυπάμαιΛυπάμαι
0
ΣκατούλεςΣκατούλες
0
ΈλεοςΈλεος
kiss - 7+1 καταστάσεις που οι γυναίκες δεν χρειαζόμαστε τους άντρες - σχεσεις, γυναικες, αντρες
Voted Thanks!
Φωτεινή Δάσσιου

Φωτεινή Δάσσιου

Πάντα μου άρεσε η πένα ,αλλά για αρκετά χρόνια ως φοιτήτρια με κέρδισε η τεχνολογία. Περνώντας τα χρόνια έβλεπα ότι η κλήση μου και η μεγάλη μου αγάπη και τρελά ήταν η γραφή! Κάθε είδους.. ξεκίνησα ερασιτεχνικά με ένα μπλοκ μόδας ( γιατί πάνω από όλα είμαι και γυναίκα) και έτσι έβλεπα ότι η επίσκεψη γινόταν όλο και πιο δυνατή, εκεί ενθουσιάστηκα. Το 2013 ξεκίνησα δειλά-δειλά την σχολή Δημοσιογραφίας του ομίλου ΑΝΤ1, και από τότε έγινε η ταυτότητα μου μέχρι και σήμερα. Η αγάπη που έγινε λατρεία! Συνεργάστηκα με εφημερίδες στην επαρχία και συνέχισα με συνεργασίες αθηναϊκών site με αξιόλογα ονόματα όπως της Σοφίας Τσίπα αλλά και της Φαιή Σκορδά κ.α. Πήρα την ρεβάνς και από τότε έμεινα στην πόλη μου και δημιουργήσαμε με μια πολύ καλή μου φίλη το OnViral.gr όπου πλέον αρθρογραφώ. Η τεχνολογία από την άλλη πάντα σιγοκαίει μέσα μου και δεν την απαρνιέμαι.. Αγαπημένο μότο στην ζωή μου : Όταν αγαπάς κάτι πολύ,μόνο τότε μπορείς να το κάνεις και σωστά! Λέξεις που μου «καίνε» το μυαλό: έλλειψη οργάνωσης , ωράριο, πλήξη, αδιαφορία, ασυνεννοησία, αργοστροφία.

 
Loading Posts...