Loading Posts...
 

Κούλαρε επιτέλους! 5 πράγματα που κάνουν τη ζωή σου δύσκολη…

angry 1 80x53 - Κούλαρε επιτέλους! 5 πράγματα που κάνουν τη ζωή σου δύσκολη... - τροπος, θυμος

H ευτυχία είναι πολύ υποκειμενική έννοια- το ίδιο και ο δρόμος πως αυτήν. Μπορεί κάποιος να τα έχει όλα, αλλά να είναι δυστυχισμένος. Και το αντίστροφο. Πως… πετυχαίνεις την ευτυχία; Αυτό είναι πολύ μεγάλη κουβέντα. Σίγουρα, όμως, υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορείς να αποφύγεις ώστε να κάνεις την καθημερινότητά σου πιο εύκολη, πιο ευχάριστη και –γιατί όχι;- να την φέρεις πιο κοντά στην ευτυχία. 

1.    Τα παίρνεις όλα προσωπικά
Η ευθιξία, το γεγονός ότι νομίζουμε ότι όλα γυρίζουν γύρω από εμάς και ο εγωκεντρισμός μας μπορούν να μας κάνουν, εκτός από εκνευριστικούς, και πιο δυστυχισμένους. Προσπάθησε να είσαι cool με τους ανθρώπους γύρω σου και να μην έχεις μόνιμα το άγχος ότι όλοι μιλούν για εσένα.

2.    Drama Queen
Ναι, ο κόσμος σου φέρθηκε άδικα, ναι κάθε φορά που τρως παραπάνω παχαίνεις, ναι σε παράτησε ο Κώστας αλλά σταμάτα πια αυτό το μελόδραμα! Η ροπή σου προς το… δάκρυ μόνο σε κακό θα σου βγει, γιατί εκτός ότι κάνει τη ζωή σου πιο δύσκολη, στο τέλος, από την πολλή … επανάληψη, θα το πιστέψεις κιόλας ότι είσαι η χτυπημένη από τη μοίρα και θα τρέχουμε να σε μαζέψουμε.

dramaqueen h 633 451 - Κούλαρε επιτέλους! 5 πράγματα που κάνουν τη ζωή σου δύσκολη... - τροπος, θυμος

3.    Έχεις υπερβολικές απαιτήσεις
Από τον εαυτό σου, από τους τριγύρω σου, από παντού. Καλό είναι να διεκδικείς κάποια πράγματα, αλλά όσο νωρίτερα διαπιστώσεις ότι όλοι οι άνθρωποι δεν είναι σαν εσένα και δρουν διαφορετικά –και πολλές φορές σε απογοητεύουν γιατί έτσι είναι η ζωή- τόσο πιο καλό για εσένα.

facing your fears photo - Κούλαρε επιτέλους! 5 πράγματα που κάνουν τη ζωή σου δύσκολη... - τροπος, θυμος

4.    Δεν παίρνεις ρίσκο
Η μονιμότητα και η δειλία σε βαλτώνουν, σε μπλοκάρουν και σε πάνε πίσω. Στο μέτρο του εφικτού, προσπάθησε να παίρνεις ρίσκο σε όλους τους τομείς της ζωής σου- γιατί αν δε το δοκιμάσεις, δεν θα ξέρεις πως ήταν.

5.    Συγκρίνεις συνεχώς τη ζωή σου με άλλων
Αυτή η τακτική σου όχι μόνο θα κάνει τη ζωή σου πιο δύσκολη αλλά μπορεί να σε οδηγήσει και στην τρέλα! Η Μαρία είναι πιο  όμορφη, την Κατερίνα τη συμπαθούν όλοι, η Μυρτώ έχει καλύτερους γονείς, η Δήμητρα έχει πιο πολλά λεφτά. Αλήθεια, πόσο ψυχοφθόρο μπορεί να είναι αυτό; ΠΟΛΥ!

y-olo.gr

0
ΚαρδούλαΚαρδούλα
0
ΧαχαΧαχα
0
Αγαπώ!!!Αγαπώ!!!
0
Ουάου..Ουάου..
0
YuppiYuppi
0
ΛυπάμαιΛυπάμαι
0
ΣκατούλεςΣκατούλες
0
ΈλεοςΈλεος
kiss - Κούλαρε επιτέλους! 5 πράγματα που κάνουν τη ζωή σου δύσκολη... - τροπος, θυμος
Voted Thanks!
Φωτεινή Δάσσιου

Φωτεινή Δάσσιου

Πάντα μου άρεσε η πένα ,αλλά για αρκετά χρόνια ως φοιτήτρια με κέρδισε η τεχνολογία. Περνώντας τα χρόνια έβλεπα ότι η κλήση μου και η μεγάλη μου αγάπη και τρελά ήταν η γραφή! Κάθε είδους.. ξεκίνησα ερασιτεχνικά με ένα μπλοκ μόδας ( γιατί πάνω από όλα είμαι και γυναίκα) και έτσι έβλεπα ότι η επίσκεψη γινόταν όλο και πιο δυνατή, εκεί ενθουσιάστηκα. Το 2013 ξεκίνησα δειλά-δειλά την σχολή Δημοσιογραφίας του ομίλου ΑΝΤ1, και από τότε έγινε η ταυτότητα μου μέχρι και σήμερα. Η αγάπη που έγινε λατρεία! Συνεργάστηκα με εφημερίδες στην επαρχία και συνέχισα με συνεργασίες αθηναϊκών site με αξιόλογα ονόματα όπως της Σοφίας Τσίπα αλλά και της Φαιή Σκορδά κ.α. Πήρα την ρεβάνς και από τότε έμεινα στην πόλη μου και δημιουργήσαμε με μια πολύ καλή μου φίλη το OnViral.gr όπου πλέον αρθρογραφώ. Η τεχνολογία από την άλλη πάντα σιγοκαίει μέσα μου και δεν την απαρνιέμαι.. Αγαπημένο μότο στην ζωή μου : Όταν αγαπάς κάτι πολύ,μόνο τότε μπορείς να το κάνεις και σωστά! Λέξεις που μου «καίνε» το μυαλό: έλλειψη οργάνωσης , ωράριο, πλήξη, αδιαφορία, ασυνεννοησία, αργοστροφία.

 
Loading Posts...