Loading Posts...
 

Τα ζώδια σήμερα 17/1

zodia 80x53 - Τα ζώδια σήμερα 17/1 - σημερα, ζωδια

Kριός

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα ίσως νιώσεις μια πλήξη και μια έλλειψη ευχαρίστησης. Τα πράγματα μοιάζουν να μην είναι τόσο καλά όσο ήταν. Θα προσπαθήσεις να βρεις τρόπους να βελτιώσεις την κατάσταση και σίγουρα με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Αιγόκερω και να σε ευνοεί θα βρεις πολύ καλές ιδέες. Προκειμένου να το επιτύχεις φρόντισε να κοιτάξεις την πραγματικότητα κατάματα, ειδάλλως θα κάνεις κύκλους γύρω από τον εαυτό σου, άνευ ουσίας και νοήματος.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Αιγόκερω και να σε ευνοεί θα υπάρξει μια ευκαιρία που θα σε ωφελήσει όχι μόνο στα επαγγελματικά ή στα οικονομικά, αλλά θα έχει επέκταση και στον προσωπικό τομέα, καθώς θα σου φτιάξει πολύ η διάθεση. Να περιμένεις έσοδα από απρόσμενη πηγή ή θετικές εξελίξεις σε κάποια σχέδιά σου που θα σου αποφέρουν χρήμα πολύ άμεσα. Γενικότερα, δέχεσαι μια εύνοια που να είσαι σίγουρος ότι δεν θα σε προσπεράσει.

Δίδυμοι

Η καλή διάθεση σήμερα με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Αιγόκερω και να σε ευνοεί θα είναι εμφανής, φίλε Δίδυμε. Μόλις πέτυχες μια νίκη έναντι προσώπων που προσπάθησαν να σε πολεμήσουν ή να εμποδίσουν τα σχέδιά σου. Η νίκη αυτή μπορεί να αφορά διάφορους τομείς στη ζωή σου, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι σου δίνει νέα δύναμη να συνεχίσεις. Με την αυτοπεποίθηση που θα έχεις δεν φαίνεται να μπορεί να σε σταματήσει κάτι.

Καρκίνος

Πολλή σκέψη και έντονο παρασκήνιο. Τουλάχιστον αυτό ισχύει στο μυαλό σου, φίλε Καρκίνε. Καλείσαι να πάρεις αρκετές αποφάσεις και η αλήθεια είναι ότι θα τις χαρακτήριζε κανείς σημαντικές. Για αυτό βρες το χρόνο που χρειάζεσαι για να απομονωθείς και να σκεφτείς χωρίς πίεση. Κινήσου ορθολογιστικά και αν δεις ότι κάποια στιγμή βρίσκεις τείχος, να ξέρεις ότι η διαίσθησή σου θα σε οδηγήσει σωστά.

Λέων

Αγαπητέ Λέων, κρύβεις μέσα σου δυο πλευρές που είναι εντελώς διαφορετικές, αλλά συνάμα το ίδιο παθιασμένες. Μην εκπλαγείς αν σήμερα κληθείς να τις εκφράσεις και τις δύο. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί σε συγκεκριμένες περιστάσεις να βγάλεις τη ζεστασιά, την ανθρωπιά και την κατανόηση που έχεις μέσα σου. Από την άλλη, συνθήκες θα σε αναγκάσουν να συμπεριφερθείς με νευρικότητα, απειλώντας να φέρεις τα πάνω κάτω! Ακόμη και έτσι η αγάπη που δέχεσαι είναι ιδιαίτερη!

Παρθένος

Μήπως κινείσαι πολύ γρήγορα; Είναι σαφές ότι οι εξελίξεις τρέχουν και καλείσαι να σκεφτείς και να αποφασίσεις χωρίς καθυστερήσεις. Κάποιες φορές όμως πρέπει να βάζεις εσύ τα όριά σου ή τους κανόνες σου. Έτσι θα αποφύγεις τα λάθη που θα χρειαστείς διπλό χρόνο για να τα διορθώσεις παρακάτω. Επίσης, φρόντισε να μην βγάζει βιαστικά συμπεράσματα. Δεν εξυπηρετεί αυτή η στάση σε κάτι.

 Ζυγός

Μια έμφυτη ανάγκη για να ονειρευτείς πηγάζει σήμερα από μέσα σου, φίλε Ζυγέ. Όσο και αν θέλεις να την καταπνίξεις αυτή θα βρει τον τρόπο να εκφραστεί. Μην σε φοβίζει η κατάσταση αυτή. Στο τέλος, θα κινηθείς με γνώμονα τη λογική και την ωμή πραγματικότητα. Άλλωστε, ξέρεις να κρατάς ισορροπία!

Σκορπιός

Οι καθημερινές προκλήσεις και οι καθυστερήσεις δοκιμάζουν τις αντοχές σου, φίλε Σκορπιέ. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να επιστρατεύσεις όλες σου τις δυνάμεις για να σταθείς όρθιος. Τα καλά νέα είναι ότι σύντομα το κλίμα θα γίνει ευνοϊκό για τα σχέδιά σου και θα πάψει να έρχεται σε κόντρα με τα όνειρά σου. Η νίκη δεν είναι μακριά και σε αυτό θα συμβάλλουν κάποια πρόσωπα του πολύ στενού οικογενειακού κύκλου.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα θα πρέπει να έχεις το νου σου στους πάντες και στα πάντα γύρω σου. Η μέρα μπορεί εύκολα να σε παρασύρει σε πλάνη. Για αυτό φρόντισε να μην κοιτάς επιφανειακά τις καταστάσεις ή να μην στέκεσαι σε λόγια. Ψάξε για τις βαθύτερες αιτίες ή τις υποβόσκουσες καταστάσεις. Αν ξέρεις τι θέλεις και σε τι στοχεύεις δεν θα έχεις να φοβηθείς τίποτα.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο σου και να σε ευνοεί σπάσε επιτέλους τα δεσμά που σου επιβάλλει το περιβάλλον σου ή ακόμη χειρότερα αυτά που βάζεις ο ίδιος στον εαυτό σου. Τα κλισέ δεν σου ταιριάζουν. Κοίτα πέρα από την επιφάνεια και ψάξε την ουσία των καταστάσεων. Μόλις σου γίνει ξεκάθαρη θα καταλάβεις αμέσως τί πραγματικά θέλεις και εσύ. Έχε στο νου σου ότι η επιλογές στη ζωή σου πρέπει να ανήκουν σε εσένα!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα θα υπάρξει ένα μπέρδεμα στο μυαλό. Υπάρχουν ζητήματα που έχεις ανάγκη να ξεδιαλύνεις και να τα βάλεις στη θέση τους. Όμως η αναστάτωση στο μυαλό δεν σε αφήνει να δεις καθαρά τί θέλεις και πως θα το πετύχεις. Οι σκέψεις είναι διάσπαρτες και το άγχος κάπου εκεί θα βρει μια χαραμάδα για να τρυπώσει. Τί καλύτερο ,λοιπόν, από στιγμές ηρεμίας με αγαπημένα πρόσωπα; Η χαλάρωση θα φέρει απαντήσεις που θα σε εκπλήξουν!

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, ίσως ένας κύκλος να κλείσει και ένας νέος να ξεκινήσει. Καμιά φορά ένα γεγονός δεν σηματοδοτεί την αλλαγή. Ακόμη και μια εσωτερική αλλαγή ή μια διαφορετική σκέψη είναι ικανές να σε βάλουν σε μια νέα φάση στη ζωή. Φρόντισε να έχεις ανοιχτά τα μάτια σου για να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα προκύψουν. Θα είναι παροδικές, για αυτό εκμεταλλεύσου τες χωρίς καθυστέρηση.

ipop.gr

 

0
ΚαρδούλαΚαρδούλα
0
ΧαχαΧαχα
0
Αγαπώ!!!Αγαπώ!!!
0
Ουάου..Ουάου..
0
YuppiYuppi
0
ΛυπάμαιΛυπάμαι
0
ΣκατούλεςΣκατούλες
0
ΈλεοςΈλεος
kiss - Τα ζώδια σήμερα 17/1 - σημερα, ζωδια
Voted Thanks!
Φωτεινή Δάσσιου

Φωτεινή Δάσσιου

Πάντα μου άρεσε η πένα ,αλλά για αρκετά χρόνια ως φοιτήτρια με κέρδισε η τεχνολογία. Περνώντας τα χρόνια έβλεπα ότι η κλήση μου και η μεγάλη μου αγάπη και τρελά ήταν η γραφή! Κάθε είδους.. ξεκίνησα ερασιτεχνικά με ένα μπλοκ μόδας ( γιατί πάνω από όλα είμαι και γυναίκα) και έτσι έβλεπα ότι η επίσκεψη γινόταν όλο και πιο δυνατή, εκεί ενθουσιάστηκα. Το 2013 ξεκίνησα δειλά-δειλά την σχολή Δημοσιογραφίας του ομίλου ΑΝΤ1, και από τότε έγινε η ταυτότητα μου μέχρι και σήμερα. Η αγάπη που έγινε λατρεία! Συνεργάστηκα με εφημερίδες στην επαρχία και συνέχισα με συνεργασίες αθηναϊκών site με αξιόλογα ονόματα όπως της Σοφίας Τσίπα αλλά και της Φαιή Σκορδά κ.α. Πήρα την ρεβάνς και από τότε έμεινα στην πόλη μου και δημιουργήσαμε με μια πολύ καλή μου φίλη το OnViral.gr όπου πλέον αρθρογραφώ. Η τεχνολογία από την άλλη πάντα σιγοκαίει μέσα μου και δεν την απαρνιέμαι.. Αγαπημένο μότο στην ζωή μου : Όταν αγαπάς κάτι πολύ,μόνο τότε μπορείς να το κάνεις και σωστά! Λέξεις που μου «καίνε» το μυαλό: έλλειψη οργάνωσης , ωράριο, πλήξη, αδιαφορία, ασυνεννοησία, αργοστροφία.

 
Loading Posts...