Loading Posts...
 

Νέα σχέση: Αυτά είναι τα 6 λάθη που κάνεις στην αρχή και πρέπει να προσέξεις!

sheldon and amy 80x40 - Νέα σχέση: Αυτά είναι τα 6 λάθη που κάνεις στην αρχή και πρέπει να προσέξεις! - σχεσεις, λάθη

Όταν ξεκινάς μια νέα σχέση, γεμίζεις με νέα συναισθήματα όπως ενθουσιασμό και άλλα πολλά!

Ξεκίνησες λοιπόν να βγαίνεις με το άτομο που επιτέλους κατάφερε να σε κατακτήσει και σε όλους τους φίλους λες πως μπήκες σε μια νέα σχέση, μτο χαμόγελο έχει φτάσει μέχρι τα αυτιά και γενικά η διάθεση σου είναι ανεβασμένη καθώς ο φτερωτός άγγελος χτύπησε με τα βέλη του την καρδιά σου. Όμως, αναρωτήθηκες ποτέ αν κάνεις λάθη που κάνουν κακό στο νέο σου ερωτικό ξεκίνημα;

Δες ποια είναι τα 10 λάθη που κάνεις και πρέπει να διορθώσεις ASAP: 

1.Πέφτεις με τα μούτρα

Επειδή είσαι μέσα στον ενθουσιασμό, έχεις πέσει με τα μούραρ και ασχολήσε συνεχώς με τη ζωή του άλλου! Πρόσχε, γιατί η αναπνοή είναι σημαντική για τον ανθρώπινο οργανισμό και μάλλον την κόβεις αργά και βασανιστικά.

2.Αποκαλύπτεις τα συναισθήματα σου πολύ νωρίς

Ναι, οκ, καταλαβαίνω. Νιώθεις τον έρωτα, την ανάγκη να είστε μαζί όσο περισσότερο μπορείτεμ, να κάνετε συνεχώς πράγματα μαζί αλλά πρέπει να επιτρέψεις στον εαυτό σου να ωριμάσουν λίγο τα συναισθήματα σου πριν αρχίσεις τις μεγάλες αποκαλύψεις.

3. Δείχνεις ψεύτικο ενδιαφέρον στα χόμπι ή ενδιαφέροντα του άλλου

Μέγα λάθος! Καλύτερα να δείξεις πως δε σου αρέσει κάτι ή να δείξεις πως δεν το γνωρίζεις παρά να υποκρίνεσαι για κάτι!

4.Προσπαθείς να προβλέψεις τα συναισθήματα του άλλου

Πάντα προσπαθούμε με έναν παράλογο τρόπο να ερμηνεύσουμε κινήσεις, λόγια και συμπεριφορές με αποτέλεσμ ανα φτάσουμε στα όρια της παράνοιας και να κάνουμε σενάρια. Άστο να κυλίσει ομαλά και μην σκέφτεσαι τι και πως! Όταν έρθει η στιγμή, θα καταλάβεις και δε θα χρειάζεται να αναρωτιέσαι!

5.Μιλάς άσχημα για τους/τις πρώην σου

Το παραελθόν βρίσκεται εκεί που είναι για κάποιον λόγο. Μην κάνεις αναφορές σε πρώην και απόλαυσε αυτό που ζεις τώρα

6. «Καταδιώκεις» τη νέα σου σχέση στα social media

Είχα κάτι φίλες που το έκαναν αυτό και από την αγωνία έτρωγαν τα νύχια τους! Δεν υπάρχει λόγο! Αν είναι θα στείλει, αν κάνει κάτι θα το μάθεις αργά ή γρήγορα. Get a life!

neolaia.gr

1
ΣκατούλεςΣκατούλες
0
ΚαρδούλαΚαρδούλα
0
ΧαχαΧαχα
0
Αγαπώ!!!Αγαπώ!!!
0
Ουάου..Ουάου..
0
YuppiYuppi
0
ΛυπάμαιΛυπάμαι
0
ΈλεοςΈλεος
kiss - Νέα σχέση: Αυτά είναι τα 6 λάθη που κάνεις στην αρχή και πρέπει να προσέξεις! - σχεσεις, λάθη
Voted Thanks!
Φωτεινή Δάσσιου

Φωτεινή Δάσσιου

Πάντα μου άρεσε η πένα ,αλλά για αρκετά χρόνια ως φοιτήτρια με κέρδισε η τεχνολογία. Περνώντας τα χρόνια έβλεπα ότι η κλήση μου και η μεγάλη μου αγάπη και τρελά ήταν η γραφή! Κάθε είδους.. ξεκίνησα ερασιτεχνικά με ένα μπλοκ μόδας ( γιατί πάνω από όλα είμαι και γυναίκα) και έτσι έβλεπα ότι η επίσκεψη γινόταν όλο και πιο δυνατή, εκεί ενθουσιάστηκα. Το 2013 ξεκίνησα δειλά-δειλά την σχολή Δημοσιογραφίας του ομίλου ΑΝΤ1, και από τότε έγινε η ταυτότητα μου μέχρι και σήμερα. Η αγάπη που έγινε λατρεία! Συνεργάστηκα με εφημερίδες στην επαρχία και συνέχισα με συνεργασίες αθηναϊκών site με αξιόλογα ονόματα όπως της Σοφίας Τσίπα αλλά και της Φαιή Σκορδά κ.α. Πήρα την ρεβάνς και από τότε έμεινα στην πόλη μου και δημιουργήσαμε με μια πολύ καλή μου φίλη το OnViral.gr όπου πλέον αρθρογραφώ. Η τεχνολογία από την άλλη πάντα σιγοκαίει μέσα μου και δεν την απαρνιέμαι.. Αγαπημένο μότο στην ζωή μου : Όταν αγαπάς κάτι πολύ,μόνο τότε μπορείς να το κάνεις και σωστά! Λέξεις που μου «καίνε» το μυαλό: έλλειψη οργάνωσης , ωράριο, πλήξη, αδιαφορία, ασυνεννοησία, αργοστροφία.

 
Loading Posts...