Loading Posts...
 

Σκότωσε την πρώην ερωμένη του συζύγου της – Έγκλημα στον Άγιο Παντελεήμονα

peripoliko1 80x41 - Σκότωσε την πρώην ερωμένη του συζύγου της – Έγκλημα στον Άγιο Παντελεήμονα -

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία της 48χρονης Κινέζας που είχε βρεθεί νεκρή κάτω από το κρεβάτι στο διαμέρισμά της στον Άγιο Παντελεήμονα στις 26 Οκτωβρίου

Το θύμα διατηρούσε ερωτική σχέση μέχρι και το 2013 με τον 35χρονο Μπαγκλαντεσιανό σύζυγο της δράστιδος, την οποία χώρισε και στη συνέχεια παντρεύτηκε την 27χρονη.

Αν και δεν έχει διαπιστωθεί εάν συνέχιζαν το θύμα και ο 35χρονος να συνέχιζαν να συνευρίσκονται ερωτικά, η σύζυγος του 35χρονου τον ζήλευε παράφορα και πίστευε ότι την απατούσε με την πρώην σύντροφό του με την οποία δούλευαν μαζί σε ραφείο στην Ομόνοια.

Έτσι λοιπόν έκλεισε ραντεβού με το θύμα στο σπίτι της για να μιλήσουν και εκεί της επιτέθηκε με ένα ατμοσίδερο με το οποίο την χτύπησε στο κεφάλι και την άφησε αναίσθητη και στη συνέχεια της έκλεισε το στόμα και την έπνιξε.

Μόλις κατάλαβε την πράξη της την τύλιξε με σεντόνι και με σακούλα το κεφάλι και την έκρυψε κάτω από το κρεβάτι της. Εντοπίστηκε τελικά από τον σπιτονοικοκύρη της που την αναζητούσε.

Για την υπόθεση, κατά την επίσημη παρουσίαση της εξιχνίασης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, Υποστράτηγος Χρήστος Παπαζαφείρης δήλωσε:

«Στη συγκεκριμένη ανθρωποκτονία ήταν έντονο το στοιχείο της βίας, καθώς η σορός του θύματος είχε βρεθεί κάτω από κρεβάτι, το σώμα ήταν περιτυλιγμένο με σεντόνι, το κεφάλι είχε τοποθετηθεί μέσα σε νάυλον σακούλα και είχε περιτυλιχθεί με κασκόλ, τα χέρια και πόδια ήταν δεμένα και ο λαιμός ήταν περιδεδεμένος με φουλάρι.

Από τη γενικότερη ανάλυση της «σκηνής» του εγκλήματος, σε συνδυασμό με τα επιμέρους αξιολογικά στοιχεία, που συνέθεταν τη μορφολογία της συγκεκριμένης υπόθεσης, προσανατολιστήκαμε στον ευρύτερο κοινωνικό περίγυρο του θύματος, προκειμένου να προσδιορίσουμε τον «κύκλο» των υπόπτων και να σχηματοποιήσουμε το περίγραμμα της υπόθεσης.

Εξετάσθηκε το σύνολο σχεδόν των προσώπων, που εντάσσονταν στον κύκλο των προσωπικών επαφών και γνωριμιών του θύματος και μέσα από τη διαδικασία αυτή προδιαγράφηκε η ύπαρξη προσωπικών διαφορών του θύματος, με 27χρονη υπήκοο Μπαγκλαντές, στο πρόσωπο της οποίας εστιάσαμε το ερευνητικό μας ενδιαφέρον.

Η συγκεκριμένη αλλοδαπή εξετάστηκε επανειλημμένα από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής και υπό την πίεση των αντιφάσεων στις οποίες περιέπεσε, σε σχέση με το υπόλοιπο προανακριτικό υλικό, ομολόγησε τη διάπραξη της ανθρωποκτονίας, περιγράφοντας με λεπτομέρειες την αλληλουχία των πράξεών της.

Όπως προέκυψε, τρεις ημέρες πριν βρεθεί η σορός της δολοφονηθείσας, μετέβησαν μαζί στο σπίτι του θύματος, προκειμένου να συζητήσουν για τις μεταξύ τους διαφορές.

Εκεί η δράστιδα προχώρησε στην εγκληματική της ενέργεια, χρησιμοποιώντας αρχικά ηλεκτρικό σίδερο, με το οποίο τη χτύπησε στο κεφάλι, ενώ στη συνέχεια της απέφραξε τις αεροφόρους οδούς με τα χέρια της.

Τμήμα δακτυλικού αποτυπώματος της δράστιδος, βρέθηκε μεταξύ άλλων σημείων, στην εξωτερική επιφάνεια της σακούλας με την οποία ήταν καλυμμένο το κεφάλι του θύματος.

Η υπόθεση ολοκληρώθηκε με τη σύλληψη της δράστιδας με ένταλμα που εξέδωσε ο Ανακριτής, με βάση τη δικογραφία του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας».

 

πηγή: athensvoice.gr

0
ΚαρδούλαΚαρδούλα
0
ΧαχαΧαχα
0
Αγαπώ!!!Αγαπώ!!!
0
Ουάου..Ουάου..
0
YuppiYuppi
0
ΛυπάμαιΛυπάμαι
0
ΣκατούλεςΣκατούλες
0
ΈλεοςΈλεος
kiss - Σκότωσε την πρώην ερωμένη του συζύγου της – Έγκλημα στον Άγιο Παντελεήμονα -
Voted Thanks!
Άσπα Παπακωνσταντίνου

Άσπα Παπακωνσταντίνου

Web & Graphics Director at Phoenix Digital Marketing Agency - http://www.phoenixda.com

 
Loading Posts...