Loading Posts...
 

Ποια ζώδια δεν ξέρουν τι θέλουν από τη σχέση τους;

poia zwdia de xeroun ti theloun 80x54 - Ποια ζώδια δεν ξέρουν τι θέλουν από τη σχέση τους; - σχεσεις, ζωδια

Διάβασε το ζώδιο του ατόμου που σε ενδιαφέρει και μάθε τι θέλει τελικά από τη σχέση του.

Κριός

Ο Κριός είναι ένα ζώδιο δυναμικό, αλλά παράλληλα και πολύ ανασφαλές. Εκεί που δείχνει ότι ξέρει τι ζητά από τη ζωή του, ξαφνικά αλλάζει στάση και μπαίνει σε ένα δρόμο αμφιβολίας. Και αυτό είναι κάτι που το κάνει συχνά. Μέσα στη σχέση του, σε τακτά χρονικά διαστήματα, προβάλει μια αδυναμία να αντιμετωπίσει με ωριμότητα το μέλλον. Αυτό συμβαίνει όταν νιώσει πίεση ή και απειλή συναισθημάτων. Καλό είναι να απομακρυνθείς λίγο από κοντά του, να πάρεις τις αποστάσεις σου, μέχρι να αντιληφθεί ότι υπάρχει πρόβλημα και να βρει τη λύση του με συζήτηση και σωστή συμπεριφορά απέναντί σου.

Ταύρος

Αν ο Ταύρος λέει πως δεν ξέρει τι θέλει από μια σχέση του, τότε να γνωρίζεις πως είναι αλήθεια. Δεν θέλει να σε κοροϊδέψει, γι’ αυτό καλό είναι να τον αφήσεις λίγο μόνο του, για να σκεφτεί με καθαρό μυαλό το μέλλον σας. Είναι ένα ζώδιο που όταν προχωρήσει σε μια σχέση, το κάνει με πλήρη συνείδηση για αυτή τη δέσμευση, συνεπώς αν προβάλει αδυναμία, σημαίνει πως κάτι δεν πάει καλά μεταξύ σας. Προσπάθησε να δεις τι τον χαλάει και λύσε το μαζί του.

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος γενικά συμπεριφέρεται στη ζωή του σαν να μην ξέρει τι θέλει, ή τουλάχιστον έτσι θέλει να φαίνεται. Μέσα στη σχέση του, θα αναφέρει πολλές φορές την ατάκα «συγγνώμη, αλλά δεν ξέρω τι θέλω ακόμα» και θα αφήνει τη συνέχεια σε εσένα. Αυτό που θέλει είναι να του δώσεις περισσότερη σημασία, γιατί οι ανασφάλειές του έχουν χτυπήσει κόκκινο, ενώ ταυτόχρονα σε περνάει και από ένα τεστ, για να δει ποια είναι και τα δικά σου αισθήματα απέναντί του. Όπως και να έχει, μην παίρνεις και πολύ στα σοβαρά αυτά που λέει και μάθε να ζεις μαζί τους. Και προς Θεού, μην πέσεις στα πόδια του, για να τον κάνεις να πειστεί ότι τον θέλεις!

Καρκίνος

Ο Καρκίνος θα πει τη φράση «τελικά δεν ξέρω τι θέλω», μόνο αν νιώσει απογοήτευση από εσένα, αν κάνεις κάτι που πληγώσεις τα βαθιά του αισθήματα. Πριν τον κρίνεις, κάθισε μαζί του και μιλήστε για το θέμα που τον προβληματίζει, ζήτησέ του συγγνώμη αν έχεις κάνει κάποιο λάθος και προσπάθησε με πράξεις να του δείξεις ότι τον αγαπάς αληθινά. Αν είναι αυτό το πραγματικό πρόβλημα δηλαδή. Διαφορετικά, μπορεί εκείνος να είναι κολλημένος σε μια σχέση του παρελθόντος, οπότε τα πράγματα είναι μάλλον δύσκολα μεταξύ σας…

Λέων

Αν ένας Λέοντας νιώσει ότι δεν του δίνεις την απαραίτητη σημασία, τότε θα σου πετάξει την ατάκα «κοίταξε να δεις, τελικά δεν ξέρω τι θέλω από εσένα», αφήνοντάς σε να πάρεις την κατάσταση επάνω σου. Να ξεκινήσεις τα παρακάλια, να του δείξεις έμπρακτα ότι τον αγαπάς, να τον θαυμάσεις μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο. Αυτή είναι η μια πλευρά. Η άλλη είναι να μην γνωρίζει πραγματικά τι θέλει εκείνη τη συγκεκριμένη περίοδο, οπότε δεν έχεις να κάνεις και πολλά… Απλά, άσε το χρόνο να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Παρθένος

Ο Παρθένος γενικά ξέρει τι θέλει στη ζωή του και ό,τι κάνει, το κάνει μετά από ώριμη και λογική σκέψη. Για να φτάσει στο σημείο να σου πει ότι δεν ξέρει τι θέλει, αυτό σημαίνει πως δε νιώθει πραγματικά συναισθήματα για εσένα, κάτι έκανες που του προκάλεσε δεύτερες σκέψεις για τη σχέση σας, τον πλήγωσες, τον έκανες να αμφιβάλει. Και δε θέλει να σου το πει ευθέως. Κάθισε και μίλησέ του, κάνε τον να σου ανοίξει την κάρδια του. Δείξε ενδιαφέρον. Διεκδίκησε την αγάπη του. Αν επιμένει, απλά άφησέ τον ελεύθερο.

Ζυγός

Ο Ζυγός, αν πει ότι δεν ξέρει τι θέλει, θα είναι… αλήθεια, αλλά εσύ μην του δώσεις και πολλή σημασία… Μπορεί όντως να είναι μπερδεμένος συναισθηματικά, ίσως να επιδιώκει την προσοχή σου, μπορεί να θέλει τα παρακάλια του ή ακόμα και να έχει δεχτεί φλερτ από κάποιο τρίτο πρόσωπο. Γενικά πάντως, το να μην ξέρει ένας Ζυγός τι θέλει, δεν είναι και σπάνιο φαινόμενο… Εσύ από τη μεριά σου, προσπάθησε να μην τον πιέσεις καθόλου και παράλληλα παίξε μαζί του ερωτικά, μπας και καταλάβει επιτέλους τι θέλει.

Σκορπιός

Αν σου πει ο Σκορπιός ότι δεν ξέρει τι θέλει από τη σχέση σας, το σίγουρο είναι ότι σε δοκιμάζει και θέλει να δει ποια θα είναι η αντίδρασή σου απέναντί του. Να καταλάβει πραγματικά αν τον αγαπάς ή απλά παίζεις μαζί του. Έχει πολλά τέτοια σκαμπανεβάσματα και ποτέ δεν είναι σίγουρος για τα αισθήματα του ατόμου που έχει διπλά του. Ίσως ακόμα να νιώθει πως η σχέση σας πραγματικά περνάει κρίση ή ότι βασίζεται μόνο στο σεξ και όχι στην πραγματική αγάπη. Δείξε του την αλήθεια σου και πείσε τον ότι τον αγαπάς, με πράξεις και με λόγια.

Τοξότης

Τοξότης και «δεν ξέρω τι θέλω» είναι δυο έννοιες που πάνε μαζί. Αυτό το ανεξάρτητο ζώδιο, το οποίο τρέμει όταν νοιώθει πως απειλείται η ελευθερία του, θα πετάξει την ατάκα της αμφιβολίας και μάλιστα θα την εννοεί. Παρόλο που μπορεί τα συναισθήματά του να είναι αληθινά προς το ταίρι του, στην ουσία νιώθει πως χάνει την ανεξαρτησία σου και… πνίγεται! Σε μια τέτοια περίπτωση, το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να του δώσεις όσο χρόνο θέλει, να μην τον κυνηγήσεις και να τον αφήσεις να καταλάβει ότι κάνεις δεν είναι κτήμα κανενός.

Αιγόκερως

Αν ο Αιγόκερως δεν ξέρει τι θέλει σε μια συγκεκριμένη περίοδο, τότε όχι μόνο είναι αλήθεια αυτό που αισθάνεται, αλλά και δύσκολη η κατάσταση που βιώνει. Η αμφιβολία για τη σχέση σας, θα μεγαλώσει τα κενά μεταξύ σας και θα σε κάνει να σκέφτεσαι πως τα συναισθήματά του απέναντί σου δεν είναι αληθινά. Τουλάχιστον, θα σου το δείξει με κάθε τρόπο αυτό και επειδή δε θέλει να σε πληγώσει, θα καταλάβεις από τη συμπεριφορά του ότι η σχέση σας βαδίζει προς το τέλος. Έχασε το ενδιαφέρον του προς εσένα, η οικογένειά του δε σε θέλει, οι φίλοι του δε σε εγκρίνουν, στοιχειά σημαντικά για να μεγαλώσουν τις αμφιβολίες του για τη σχέση σας. Δεν μπορείς να κάνεις και πολλά για να τον πείσεις για το αντίθετο. Απλά, άφησε τον να κάνει ό,τι θέλει και σεβάσου την απόφασή του.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος, αυτό το εκρηκτικό και απρόβλεπτο ζώδιο, ζει τη ζωή του με ανατροπές και επαναστατικές μεθόδους και δύσκολα μπορεί κανείς να τον ακολουθήσει. Αν είσαι σε σχέση μαζί του και σου πει ότι μπορεί να κατεβάσει το φεγγάρι γιατί απλά σε λατρεύει, μην το δέσεις κόμπο, γιατί την επομένη μέρα δε θα θυμάται καν τι σου έχει υποσχεθεί. Και όταν νιώσει ότι η σχέση σας αρχίζει να γίνεται πολύ δεσμευτική, τότε… την κάνει με ελαφρά πηδήματα, αφού φοβάται να μη χάσει την ελευθερία του. Τι μπορείς να κάνεις εσύ; Απλά πήγαινε με τα νερά του και μην τον πιέζεις!

Ιχθείς

Ο Ιχθύς είναι ένα πολύ ευαίσθητο ζώδιο και αναζητά πάντα την αφοσίωση μέσα στη σχέση του. Αυτό τον κάνει πολλές φορές να αμφιβάλει για το άτομο που έχει απέναντί του και να αφήνει την ανασφάλειά του να μεγαλώνει σε τέτοιο βαθμό, που πραγματικά να μην ξέρει τι θέλει. Αν σου ζητήσει χρόνο για να σκεφτεί, σημαίνει πως ή κάποιο άλλο ερωτικό πρόσωπο έχει στη σκέψη του ή απλά πραγματικά περνάει μια περίοδο κατάθλιψης. Δεν είναι και απίθανο να το πάθει αυτό. Μείνε κοντά του και δείξε του την αγάπη σου με λόγια και με πράξεις!

zwdiasimera.gr

0
ΚαρδούλαΚαρδούλα
0
ΧαχαΧαχα
0
Αγαπώ!!!Αγαπώ!!!
0
Ουάου..Ουάου..
0
YuppiYuppi
0
ΛυπάμαιΛυπάμαι
0
ΣκατούλεςΣκατούλες
0
ΈλεοςΈλεος
kiss - Ποια ζώδια δεν ξέρουν τι θέλουν από τη σχέση τους; - σχεσεις, ζωδια
Voted Thanks!
Φωτεινή Δάσσιου

Φωτεινή Δάσσιου

Πάντα μου άρεσε η πένα ,αλλά για αρκετά χρόνια ως φοιτήτρια με κέρδισε η τεχνολογία. Περνώντας τα χρόνια έβλεπα ότι η κλήση μου και η μεγάλη μου αγάπη και τρελά ήταν η γραφή! Κάθε είδους.. ξεκίνησα ερασιτεχνικά με ένα μπλοκ μόδας ( γιατί πάνω από όλα είμαι και γυναίκα) και έτσι έβλεπα ότι η επίσκεψη γινόταν όλο και πιο δυνατή, εκεί ενθουσιάστηκα. Το 2013 ξεκίνησα δειλά-δειλά την σχολή Δημοσιογραφίας του ομίλου ΑΝΤ1, και από τότε έγινε η ταυτότητα μου μέχρι και σήμερα. Η αγάπη που έγινε λατρεία! Συνεργάστηκα με εφημερίδες στην επαρχία και συνέχισα με συνεργασίες αθηναϊκών site με αξιόλογα ονόματα όπως της Σοφίας Τσίπα αλλά και της Φαιή Σκορδά κ.α. Πήρα την ρεβάνς και από τότε έμεινα στην πόλη μου και δημιουργήσαμε με μια πολύ καλή μου φίλη το OnViral.gr όπου πλέον αρθρογραφώ. Η τεχνολογία από την άλλη πάντα σιγοκαίει μέσα μου και δεν την απαρνιέμαι.. Αγαπημένο μότο στην ζωή μου : Όταν αγαπάς κάτι πολύ,μόνο τότε μπορείς να το κάνεις και σωστά! Λέξεις που μου «καίνε» το μυαλό: έλλειψη οργάνωσης , ωράριο, πλήξη, αδιαφορία, ασυνεννοησία, αργοστροφία.

 
Loading Posts...