Loading Posts...
 

Τα ζώδια σήμερα 8/12

zodia 1 80x60 - Τα ζώδια σήμερα 8/12 - σημερα, ζωδια

Kριός

Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή ημέρα είναι εξαιρετική! Το πλανητικό σκηνικό δίνει όλη του την εύνοια για να διασκεδάσεις, να συναναστραφείς με κόσμο, να μιλήσεις για τις ιδέες σου, να πάρεις αποφάσεις και γενικότερα να τα βρεις με τον εαυτό σου δρομολογώντας τις όποιες αλλαγές θέλεις να κάνεις από εδώ και εμπρός. Η Σελήνη στον Λέοντα κάνει τα συναισθήματά σου πιο ζεστά, γενναιόδωρα και ισορροπημένα. Απόλαυσε αυτή την Παρασκευή με καλή παρέα.

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, η σημερινή ημέρα σου προσφέρει πλουσιοπάροχα τις ευκαιρίες να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις σε κάθε τομέα , καθώς η Σελήνη πραγματοποιεί τρίγωνο με τον Ουρανό. Φαίνεται πως είσαι έτοιμος να κάνεις το επόμενο βήμα και να δεχθείς τις όποιες συνέπειες. Είσαι αποφασισμένος να προχωρήσεις, να κάνεις την καθημερινότητά σου καλύτερη και τίποτα δεν μπορεί να σου σταθεί εμπόδιο. Μέσα από τις κατάλληλες γνωριμίες και επαφές θα δεχθείς σημαντική βοήθεια στις προσπάθειές σου.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, η σημερινή ημέρα βρίσκει τη Σελήνη στον Λέοντα και σε τρίγωνο με τον Ερμή. Τί σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι η ημέρα είναι σπουδαία για να διώξεις τα άγχη, να διασκεδάσεις, να αφήσεις το παιδί που κρύβεις να εκφραστεί κάνοντας τις στιγμές σου πιο ανάλαφρες και χαλαρωτικές. Παράλληλα, η σκέψη και η έκφραση διευκολύνεται, γεγονός που σε βοηθάει να σκεφτείς και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις ή να συζητήσεις για υποθέσεις που σε απασχολούν και θέλεις να τις προωθήσεις άμεσα.

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, η σημερινή Παρασκευή θα είναι για σένα ηλιόλουστη, φωτεινή και χαμογελαστή. Η Σελήνη είναι στον Λέοντα , κάνοντάς σε πιο παιχνιδιάρη και απενοχοποιημένο. Παράλληλα, πραγματοποιεί τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Ουρανό, που σημαίνει ότι φέρεσαι σωστά και δημιουργικά, κουβαλώντας και αξιοποιώντας την εμπειρία του παρελθόντος. Σήμερα μπορείς να περιορίσεις τα λάθη στο ελάχιστο και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι έχεις μάθει το μάθημά σου, ενώ παράλληλα ο καθαρός νους σε βοηθάει να σκεφτείς χωρίς παρεμβολές.

Λέων

Φίλε Λέοντα, η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιό σου και αυτό σημαίνει ότι η διάθεσή σου είναι εξαιρετική! Σε συνδυασμό με το τρίγωνο που πραγματοποιεί με τον Ήλιο, η ημέρα μοιάζει ιδανική για να πετύχεις κάθε σου στόχο. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για ένα θέμα που θέλεις να επιλύσεις άμεσα, να βρεθείς πιο κοντά σε δικούς σου ανθρώπους, να μιλήσεις με ένα άτομο εμπιστοσύνης για έναν σημαντικό προβληματισμό σου, να πάρεις αποφάσεις, να δρομολογήσεις αλλαγές. Ιεράρχησε τις προτεραιότητες και ασχολήσου μαζί τους σήμερα!

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, η Σελήνη πραγματοποιεί τρίγωνο με τον Ερμή και αυτό σε επηρεάζει άμεσα! Σήμερα μπορείς να μιλήσεις με ένα πρόσωπο που εμπιστεύεσαι για τα προβλήματά σου και να σε βοηθήσει να βρεις λύσεις. Επίσης, μπορείς να μιλήσεις για πράγματα που σε ενοχλούν είτε στο σπίτι είτε στη δουλειά και να βρεις θετική ανταπόκριση. Η καθαρή σκέψη θα σε χαρακτηρίζει με αποτέλεσμα να καταφέρεις να πάρεις αποφάσεις που καιρό τώρα αποφεύγεις.

 Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, η σημερινή ημέρα μοιάζει πολύ καλή για να είναι αληθινή, αλλά… είναι! Η Σελήνη στον Λέοντα σου χαρίζει μια τέλεια Παρασκευή, ιδανική για να ρίξεις τις στροφές, να εκτονώσεις την ένταση και να απολαύσεις στιγμές γεμάτες συναίσθημα και ζεστασιά. Θα επιδιώξεις με τον τρόπο σου να τραβήξεις τα βλέμματα στην παρέα, κάνοντας αστεία και προκαλώντας το γέλιο. Δεν υπάρχει καλύτερη θεραπεία για το άγχος που σου έχει δημιουργήσει η εβδομάδα που πέρασε.

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, η διάθεσή σου σήμερα είναι ανεβασμένη και  αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με το γεγονός ότι είναι Παρασκευή, αλλά και με το γεγονός ότι τα έχεις βρει με τον εαυτό σου. Το παρελθόν σε έχει διδάξει πολλά και τώρα είσαι σε θέση να τα αποδεχθείς. Με τον τρόπο αυτό νιώθεις απαλλαγμένος από τα βάρη του παρελθόντος και είσαι έτοιμος να κάνεις την επανάστασή σου αποσκοπώντας σε κάποιες αλλαγές στη ζωή σου. Εξάλλου, η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό, ωθούν ακριβώς αυτή την τάση, για αυτό εκμεταλλεύσου την ημέρα.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, είσαι ένα ζώδιο που αγαπάς την εξέλιξη, την πρόοδο και τον πλούτο σε κάθε του μορφή. Σήμερα, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό, είσαι σε θέση να σκεφτείς τους κατάλληλους τρόπους, έτσι ώστε να κάνεις τη ζωή σου να εξελιχθεί όπως ονειρεύεσαι. Μίλα με πρόσωπα που εμπιστεύεσαι και μοιράσου τις ιδέες σου. Είναι σίγουρο ότι θα βρεις ανταπόκριση, αλλά και πολύ καλές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να κάνεις τις ανακατατάξεις στη ζωή σου.

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, όσα εμπόδια και αν προκύψουν σήμερα δεν πρόκειται να σε σταματήσουν. Αυτό που θέλεις θα το κάνεις και μάλιστα με τον πιο αποδοτικό τρόπο. Ο Ήλιος σε τρίγωνο με την Σελήνη σου προσφέρει την ισορροπία και την σιγουριά να εφαρμόσεις τα σχέδιά σου. Είσαι αρκετά παθιασμένος και αποφασισμένος να κάνεις αυτό που θέλεις, πράγμα που είναι ξεκάθαρο στους γύρω σου αποτρέποντάς τους να σε εμποδίσουν.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, η Σελήνη πραγματοποιεί τρίγωνο με τον Ουρανό σήμερα και αυτό σημαίνει ότι η εφευρετική και ανεξάρτητη πλευρά σου θα κινήσει τα νήματα. Νιώθεις ευεξία και ισορροπία με τον εαυτό σου και για αυτό είσαι έτοιμος να πάρεις τα ρίσκα σου, προκειμένου να κινηθείς με βάση τα δικά σου «θέλω», ανεπηρέαστος από την άποψη των άλλων. Η εφευρετικότητά σου θα σε βοηθήσει να ελιχθείς ανάμεσα στα εμπόδια που θα προκύψουν, ώστε να μην επιτρέψεις σε τίποτα να ανακάμψει την πορεία σου.

Ιχθείς

Φίλε Ιχθύ, η Σελήνη στον Λέοντα κάνει τα πράγματα αισιόδοξα, χαρούμενα και απαλλαγμένα από άγχος και ανασφάλεια. Είναι Παρασκευή και μπορείς να περάσεις όμορφα με φίλους και πρόσωπα που αγαπάς. Άφησε το παιδί που κρύβεις μέσα σου να εκφραστεί, να πειράξει τους άλλους, να σκορπίσει χαμόγελα και ανεμελιά.

ipop.gr

0
ΚαρδούλαΚαρδούλα
0
ΧαχαΧαχα
0
Αγαπώ!!!Αγαπώ!!!
0
Ουάου..Ουάου..
0
YuppiYuppi
0
ΛυπάμαιΛυπάμαι
0
ΣκατούλεςΣκατούλες
0
ΈλεοςΈλεος
kiss - Τα ζώδια σήμερα 8/12 - σημερα, ζωδια
Voted Thanks!
Φωτεινή Δάσσιου

Φωτεινή Δάσσιου

Πάντα μου άρεσε η πένα ,αλλά για αρκετά χρόνια ως φοιτήτρια με κέρδισε η τεχνολογία. Περνώντας τα χρόνια έβλεπα ότι η κλήση μου και η μεγάλη μου αγάπη και τρελά ήταν η γραφή! Κάθε είδους.. ξεκίνησα ερασιτεχνικά με ένα μπλοκ μόδας ( γιατί πάνω από όλα είμαι και γυναίκα) και έτσι έβλεπα ότι η επίσκεψη γινόταν όλο και πιο δυνατή, εκεί ενθουσιάστηκα. Το 2013 ξεκίνησα δειλά-δειλά την σχολή Δημοσιογραφίας του ομίλου ΑΝΤ1, και από τότε έγινε η ταυτότητα μου μέχρι και σήμερα. Η αγάπη που έγινε λατρεία! Συνεργάστηκα με εφημερίδες στην επαρχία και συνέχισα με συνεργασίες αθηναϊκών site με αξιόλογα ονόματα όπως της Σοφίας Τσίπα αλλά και της Φαιή Σκορδά κ.α. Πήρα την ρεβάνς και από τότε έμεινα στην πόλη μου και δημιουργήσαμε με μια πολύ καλή μου φίλη το OnViral.gr όπου πλέον αρθρογραφώ. Η τεχνολογία από την άλλη πάντα σιγοκαίει μέσα μου και δεν την απαρνιέμαι.. Αγαπημένο μότο στην ζωή μου : Όταν αγαπάς κάτι πολύ,μόνο τότε μπορείς να το κάνεις και σωστά! Λέξεις που μου «καίνε» το μυαλό: έλλειψη οργάνωσης , ωράριο, πλήξη, αδιαφορία, ασυνεννοησία, αργοστροφία.

 
Loading Posts...