Loading Posts...
 

Τα ζώδια σήμερα 6/12

zodia 80x60 - Τα ζώδια σήμερα 6/12 - σημερα, ζωδια

Kριός

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα ενισχύεται ο ορθολογισμός και η πειθαρχία σου, καθώς ο Άρης πραγματοποιεί εξάγωνο με τον Κρόνο. Η δράση σου είναι συντονισμένη και κουβαλάει τη γνώση και την εμπειρία όσων έχεις ζήσει μέχρι τώρα. Οπότε, καταφέρνεις να περιορίσεις τα λάθη στις ενέργειές σου και να επιτύχεις τα καλύτερα αποτελέσματα. Αυτό δημιουργεί κλίμα εμπιστοσύνης στους γύρω σου και ειδικά στους ανώτερούς σου στην δουλειά. Εκμεταλλεύσου την ημέρα για να χειριστείς δύσκολες υποθέσεις.

Ταύρος

Η Σελήνη στον Λέοντα σε κάνει να συμπεριφέρεσαι σαν παιδί, φίλε Ταύρε. Έχεις την ανάγκη να πειράξεις τα πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σου για να δημιουργήσεις ένα ευχάριστο κλίμα και να κάνεις τους πάντες να διασκεδάσουν. Εκτός αυτού, με την στάση αυτή τραβάς τα βλέμματα επάνω σου και αυτό σε ικανοποιεί αρκετά. Δείξε τα συναισθήματά σου στα αγαπημένα πρόσωπα, σήμερα που η δημιουργικότητά σου σε βοηθάει να πρωτοτυπήσεις.

Δίδυμοι

Φίλε Δίδυμε, σήμερα η ημέρα απαιτεί την προσοχή σου όσον αφορά στα λεγόμενά σου, αλλά και στις σκέψεις σου. Ο ανάδρομος Ερμής πραγματοποιεί σύνοδο με τον Κρόνο γεγονός που σε εμποδίζει την έκφραση των σκέψεων και των ιδεών σου. Παράλληλα, αναζητάς την βαθύτερη ουσία στις συζητήσεις με αποτέλεσμα να μην στέκεσαι στην επιφάνεια των πραγμάτων. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής πραγματοποιεί εξάγωνο με τον Άρη, γεγονός που σε κάνει κάποιες φορές να προκαλείς τους συνομιλητές σου. Προσπάθησε να βρεις τις ισορροπίες σου για να μην χαλάς τη διάθεσή σου.

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Λέοντα σου δημιουργεί μια καλή διάθεση και σε προτρέπει να χαλαρώσεις και να διασκεδάσεις. Με αυτό το δεδομένο προσπαθείς να γίνεις η ψυχή της παρέας, το πρόσωπο εκείνο που θα πει αστεία πράγματα και θα χαρίσει χαμόγελα. Είσαι ζεστός και γενναιόδωρος προσφέροντας τον χρόνο σου στα πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σου για να τα ακούσεις και να τους δώσεις τις συμβουλές σου. Μέσα σε όλα αυτά έχεις και μια τάση στην δραματοποίηση, για αυτό φρόντισε να έχεις αυτοέλεγχο και να μην χαλάς τις στιγμές σου.

Λέων

Φίλε Λέων, η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και αυτό σε κάνει ακόμη πιο διασκεδαστικό και προσιτό στους γύρω. Έχεις επιτυχία στις διαπραγματεύσεις σου και ξέρεις πώς να κερδίσεις ό,τι καλύτερο μπορείς από τις συναναστροφές σου. Η δημιουργική πλευρά σου ενισχύεται, επίσης, οπότε μπορείς να τα βγάλεις πέρα στα δύσκολα κάνοντας επιτυχημένους ελιγμούς. Με τον ανάδρομο Ερμή σε εξάγωνο με τον Άρη, καταφέρνεις να επιβληθείς χρησιμοποιώντας εύστοχα επιχειρήματα. Αξιοποίησε την ικανότητα αυτή όπου χρειαστεί.

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, το σημερινό πλανητικό σκηνικό απαιτεί περισσότερη προσοχή στην έκφραση και στην σκέψη. Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με τον Κρόνο, ενισχύει την ορθολογική σου στάση, αλλά παράλληλα φέρνει δυσκολίες στις επικοινωνίες. Θα δυσκολευτείς να εστιάσεις σε αυτό που σκέφτεσαι και αυτό θα σε κουράσει. Μην αφήνεις την αίσθηση της αποτυχίας να σε καταβάλλει και να σε καθηλώσει. Η τάση απομόνωσης που θα νιώσεις είναι μια αυτοάμυνα που δημιουργείς εσύ ο ίδιος για να τα βρεις με τον εαυτό σου και να αξιοποιήσεις τις γνώσεις του παρελθόντος.

 Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, ο ανάδρομος Ερμής σε εξάγωνο με τον Άρη δημιουργεί μια έλλειψη πληροφόρησης και για αυτό καλό είναι να μην είσαι βιαστικός στα συμπεράσματα που θα βγάλεις σήμερα. Φρόντισε να είσαι σίγουρος πρώτα για τα γεγονότα και έπειτα να καταλήξεις σε κάποιες απόψεις ή και αποφάσεις σχετικές με τα ζητήματα αυτά. Οπότε, ό,τι ακούς μην το θεωρείς δεδομένο και μην το λαμβάνεις υπόψη σου αψήφιστα. Όσον αφορά στην κοινωνική σου ζωή μπορείς να διασκεδάσεις και να χαρείς κάνοντας το άγχος να υποχωρεί.

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, η Σελήνη στον Λέοντα δημιουργεί μια γενικότερη αισιοδοξία και ζωντάνια στην συμπεριφορά σου. Αναζητάς τρόπους να διασκεδάσεις, να περάσεις καλά και να διώξεις από πάνω σου το άγχος που φέρνουν οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Άφησε το «παιδί» που κρύβεις μέσα σου να εκφραστεί για να νιώσεις και εσύ καλά, αλλά και τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Ωστόσο, φρόντισε να διαχειριστείς την καταθλιπτική τάση που δημιουργεί ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με τον Κρόνο, γιατί είσαι επιρρεπής εκ φύσεως.

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, άφησε την ημέρα να σε παρασύρει στις ευχάριστες στιγμές και στην διασκέδαση. Η Σελήνη στον Λέοντα σε κάνει γενναιόδωρο και φιλικό. Απόφυγε την επιμονή σε λεπτομέρειες και μην μπλέκεσαι μέσα στις σκέψεις σου. Έτσι, θα αφήσεις το πεδίο ελεύθερο για να δράσεις με αποτελεσματικότητα και ταχύτητα. Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με τον Κρόνο, ίσως σου δημιουργήσει μια αίσθηση ανησυχίας και απογοήτευσης, αλλά έχε στο νου σου ότι όλα αυτά είναι μονάχα μια αίσθηση. Η πραγματικότητα διαφέρει.

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, άφησε την γκρίνια και την απαισιοδοξία και εστίασε στις χαρές της ζωής. Όσο και αν δυσκολεύεσαι να συγκροτήσεις την σκέψη σου ή να εκφράσεις αυτό που νιώθεις, φρόντισε να δεις την θετική πλευρά των πραγμάτων και να πάρεις δύναμη για να συνεχίσεις. Εξάλλου, η Σελήνη στον Λέοντα, τονίζει ακριβώς αυτή την στάση. Η διασκέδαση και η χαρά είναι πηγή ενέργειας. Δεν χρειάζεται να σκας φροντίζοντας για την παραμικρή λεπτομέρεια!

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, ο ανάδρομος Ερμής σε εξάγωνο με τον Άρη είναι πιθανό να δημιουργήσουν κενά στην επικοινωνία σου. Επίσης, μπορεί κάποιες πληροφορίες να μην φτάσουν σε εσένα σωστά για αυτό φρόντισε να μην αποδέχεσαι ο,τιδήποτε χωρίς να το διερευνάς ή να το σκέφτεσαι δεύτερη φορά. Μπορείς, όμως, να κάνεις εξαιρετικές συζητήσεις με απόλυτη συγκέντρωση και δυνατά επιχειρήματα που θα είναι ικανά να πείσουν και τους πιο δύσπιστους!

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα η ημέρα χρειάζεται λίγη προσοχή και προσπάθεια από την πλευρά σου καθώς ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με τον Κρόνο φαίνεται να σε προβληματίζει και να σε δυσκολεύει λίγο. Επικεντρώνεσαι στις λεπτομέρειες και αυτό σε κάνει να αγχώνεσαι υπερβολικά και να δυσανασχετείς. Έτσι, οδηγείσαι σε μια στάση απομόνωσης με στόχο να ανασυγκροτηθείς και να βρεις νέες ισορροπίες. Χαλάρωσε και προσπάθησε να δεις τα πράγματα με διευρυμένο νου. Όλα θα κυλήσουν πιο ήρεμα αν το καταφέρεις.

ipop.gr

0
ΚαρδούλαΚαρδούλα
0
ΧαχαΧαχα
0
Αγαπώ!!!Αγαπώ!!!
0
Ουάου..Ουάου..
0
YuppiYuppi
0
ΛυπάμαιΛυπάμαι
0
ΣκατούλεςΣκατούλες
0
ΈλεοςΈλεος
kiss - Τα ζώδια σήμερα 6/12 - σημερα, ζωδια
Voted Thanks!
Φωτεινή Δάσσιου

Φωτεινή Δάσσιου

Πάντα μου άρεσε η πένα ,αλλά για αρκετά χρόνια ως φοιτήτρια με κέρδισε η τεχνολογία. Περνώντας τα χρόνια έβλεπα ότι η κλήση μου και η μεγάλη μου αγάπη και τρελά ήταν η γραφή! Κάθε είδους.. ξεκίνησα ερασιτεχνικά με ένα μπλοκ μόδας ( γιατί πάνω από όλα είμαι και γυναίκα) και έτσι έβλεπα ότι η επίσκεψη γινόταν όλο και πιο δυνατή, εκεί ενθουσιάστηκα. Το 2013 ξεκίνησα δειλά-δειλά την σχολή Δημοσιογραφίας του ομίλου ΑΝΤ1, και από τότε έγινε η ταυτότητα μου μέχρι και σήμερα. Η αγάπη που έγινε λατρεία! Συνεργάστηκα με εφημερίδες στην επαρχία και συνέχισα με συνεργασίες αθηναϊκών site με αξιόλογα ονόματα όπως της Σοφίας Τσίπα αλλά και της Φαιή Σκορδά κ.α. Πήρα την ρεβάνς και από τότε έμεινα στην πόλη μου και δημιουργήσαμε με μια πολύ καλή μου φίλη το OnViral.gr όπου πλέον αρθρογραφώ. Η τεχνολογία από την άλλη πάντα σιγοκαίει μέσα μου και δεν την απαρνιέμαι.. Αγαπημένο μότο στην ζωή μου : Όταν αγαπάς κάτι πολύ,μόνο τότε μπορείς να το κάνεις και σωστά! Λέξεις που μου «καίνε» το μυαλό: έλλειψη οργάνωσης , ωράριο, πλήξη, αδιαφορία, ασυνεννοησία, αργοστροφία.

 
Loading Posts...