Loading Posts...
 

Ο υπερ-κοριός αποκάλυψε τα πάντα – Το πρωί… πωλούσαν χασίς, το βράδυ «ντύνονταν» μπαχαλάκηδες

flambouraris1 768x513 80x53 - Ο υπερ-κοριός αποκάλυψε τα πάντα – Το πρωί… πωλούσαν χασίς, το βράδυ «ντύνονταν» μπαχαλάκηδες - κύκλωμα, κοριός, αστυνομία

Παρακολουθούσαν «μπαχαλάκηδες» που τα σπάνε το Σαββατοκύριακο στο Πολυτεχνείο και κατά καιρούς πραγματοποιούν επιθέσεις στο σπίτι του Υπουργού Επικράτειας, Αλέκου Φλαμπουράρη.
Tελικά βρέθηκαν μπροστά σε κύκλωμα καλλιέργειας και διακίνησης χασίς στην πλατεία Εξαρχείων.

Οι μπαχαλάκηδες ήταν… χασισέμποροι

Ο λόγος για αστυνομικούς της Κρατικής Ασφάλειας, οι οποίοι παρακολουθούσαν νεαρά άτομα χαρακτηριζόμενα ως “μπαχαλάκηδες”.
Άτομα που κάνουν επιθέσεις σε μονάδες των ΜΑΤ στο Πολυτεχνείο, αλλά και επιθέσεις στο σπίτι του κ. Φλαμπουράρη στην οδό Βουλγαροκτόνου, και τελικά βρέθηκαν μπροστά σε κύκλωμα διακίνησης χασίς, το οποίο βέβαια και εξάρθρωσαν.

Οι συλλήψεις

Συνελήφθησαν δύο άτομα, ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός, ενώ καταζητούνται για την συμμετοχή τους στην σπείρα άλλα 4 άτομα, των οποίων η ταυτότητα είναι γνωστή στους Αστυνομικούς της Κρατικής Ασφάλειας.
Επίσης, από τους αστυνομικούς που είχαν καταφέρει να διεισδύσουν στα άδυτα της πλατείας Εξαρχείων, ταυτοποιήθηκαν τουλάχιστον 43 άτομα ως πελάτες του συγκεκριμένου κυκλώματος.
Μάλιστα, διεξάγεται πλέον νέα έρευνα, καθώς εκτιμάται πως πολλοί από τους πελάτες του κυκλώματος συμμετέχουν στα καθιερωμένα πια επεισόδια του Σαββατοκύριακου, αλλά και στις επιθέσεις στο σπίτι του Α. Φλαμπουράρη.
flambouraris 1024x683 - Ο υπερ-κοριός αποκάλυψε τα πάντα – Το πρωί… πωλούσαν χασίς, το βράδυ «ντύνονταν» μπαχαλάκηδες - κύκλωμα, κοριός, αστυνομία

Πως ξεκίνησαν όλα

Η έρευνα ξεκίνησε με νόμιμες επισυνδέσεις – παρακολουθήσεις κινητών τηλεφώνων από τον υπέρ-κοριό – και στην συνέχεια, αφού είχε προσδιοριστεί ο αριθμός των υπόπτων ξεκίνησε η φυσική τους παρακολούθηση, με αστυνομικούς που είχαν καταφέρει να διεισδύσουν απαρατήρητοι στα άδυτα της πλατείας.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί της Κρατικής Ασφάλειας έβλεπαν συχνά τους υπόπτους να προσεγγίζουν συγκεκριμένα άτομα και να έχουν μαζί τους δοσοληψίες. 

Ο υπέρ-κοριός αποκάλυψε τα πάντα

Αρχικά, οι αστυνομικοί πίστεψαν πως αυτές οι συναντήσεις σε απόμερα σημεία στα Εξάρχεια, στο Μοναστηράκι, στην Ομόνοια και την πλατεία Κολιάτσου αφορούν στην υπόθεση που ερευνούν, μέχρι που ενεπλάκη εκ νέου ο υπέρ-κοριός της ΕΛ.ΑΣ για να ξεκαθαρίσει η υπόθεση.
Έτσι, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως βρίσκονται μπροστά σε κύκλωμα διακίνησης χασίς και μάλιστα από άτομα που προβαίνουν σε καλλιέργεια μέσα σε διαμέρισμα, όπου είχαν εγκαταστήσει ολόκληρο εργαστήριο.
Στην κατοχή των δυο συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, κάτι παραπάνω από μισό κιλό χασίς, το ποσό των 885 ευρώ προερχόμενο από την εμπορία του ναρκωτικού, ενώ τα υλικά του εργαστηρίου υδροπονικής κάνναβης επίσης κατασχέθηκαν.
newsit.gr
1
ΈλεοςΈλεος
0
ΚαρδούλαΚαρδούλα
0
ΧαχαΧαχα
0
Αγαπώ!!!Αγαπώ!!!
0
Ουάου..Ουάου..
0
YuppiYuppi
0
ΛυπάμαιΛυπάμαι
0
ΣκατούλεςΣκατούλες
kiss - Ο υπερ-κοριός αποκάλυψε τα πάντα – Το πρωί… πωλούσαν χασίς, το βράδυ «ντύνονταν» μπαχαλάκηδες - κύκλωμα, κοριός, αστυνομία
Voted Thanks!
Φωτεινή Δάσσιου

Φωτεινή Δάσσιου

Πάντα μου άρεσε η πένα ,αλλά για αρκετά χρόνια ως φοιτήτρια με κέρδισε η τεχνολογία. Περνώντας τα χρόνια έβλεπα ότι η κλήση μου και η μεγάλη μου αγάπη και τρελά ήταν η γραφή! Κάθε είδους.. ξεκίνησα ερασιτεχνικά με ένα μπλοκ μόδας ( γιατί πάνω από όλα είμαι και γυναίκα) και έτσι έβλεπα ότι η επίσκεψη γινόταν όλο και πιο δυνατή, εκεί ενθουσιάστηκα. Το 2013 ξεκίνησα δειλά-δειλά την σχολή Δημοσιογραφίας του ομίλου ΑΝΤ1, και από τότε έγινε η ταυτότητα μου μέχρι και σήμερα. Η αγάπη που έγινε λατρεία! Συνεργάστηκα με εφημερίδες στην επαρχία και συνέχισα με συνεργασίες αθηναϊκών site με αξιόλογα ονόματα όπως της Σοφίας Τσίπα αλλά και της Φαιή Σκορδά κ.α. Πήρα την ρεβάνς και από τότε έμεινα στην πόλη μου και δημιουργήσαμε με μια πολύ καλή μου φίλη το OnViral.gr όπου πλέον αρθρογραφώ. Η τεχνολογία από την άλλη πάντα σιγοκαίει μέσα μου και δεν την απαρνιέμαι.. Αγαπημένο μότο στην ζωή μου : Όταν αγαπάς κάτι πολύ,μόνο τότε μπορείς να το κάνεις και σωστά! Λέξεις που μου «καίνε» το μυαλό: έλλειψη οργάνωσης , ωράριο, πλήξη, αδιαφορία, ασυνεννοησία, αργοστροφία.

 
Loading Posts...