Loading Posts...
 

Όλοι οι επιτυχημένοι άνθρωποι κάνουν αυτό το ένα πράγμα κάθε πρωί και πρέπει να το κάνεις κι εσύ

b9558969d53305c633d0b4b4850c4eff 80x69 - Όλοι οι επιτυχημένοι άνθρωποι κάνουν αυτό το ένα πράγμα κάθε πρωί και πρέπει να το κάνεις κι εσύ - ζωή, επιτυχία, άνθρωποι

Σε έναν κόσμο που τα πάντα κινούνται με ταχύτατους ρυθμούς, οτιδήποτε υπόσχεται πως θα ενισχύσει την παραγωγικότητα μας είναι πάντα ευπρόσδεκτο και το περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες. Τι γίνεται όμως όταν η απόδοση μας αυξάνεται; Η ψυχική και σωματική μας υγεία μειώνεται και είμαστε σχεδόν σίγουρες πια, πως όλη αυτή η ιδέα ισορροπίας μεταξύ καθημερινής ζωής και δουλειάς είναι ένας μύθος.

Πως λοιπόν θα καταφέρουμε να επαναφέρουμε τον εαυτό μας στο επίκεντρο, μπροστά και από την to-do λίστα μας; Υπάρχει ένα μυστικό λοιπόν που θα σε βοηθήσει να βρεις τον παλιό, καλό σου εαυτό και το κάνουν ακόμη και οι πολύ πετυχημένοι άνθρωποι.

Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά να ξυπνούν 10 λεπτά νωρίτερα. Ξέρουμε, ακούγεται αρκετά εφιαλτικό, όταν αυτό που χρειάζεσαι περισσότερο απ’ όλα είναι να κοιμηθείς. Και όμως αυτό πρέπει να κάνεις. Είναι μια ευκαιρία να προβληματιστείς, να ηρεμήσει το μυαλό σου και σιγά-σιγά να βρεις τον δρόμο σου μέσα στην ημέρα. Μπορεί να φαίνεται σαν ένας αγώνας στην αρχή, αλλά θα τα καταφέρεις, κάθε αλλαγή είναι πάντα μια πρόκληση, αλλά το να κρατήσεις αυτόν τον χρόνο για τον εαυτό σου, θα σε βοηθήσει πραγματικά να ορίσεις και να βάλεις σε τάξη τη ζωή σου.

Και αν πιστεύεις πως τα πρωινά που θα ξυπνάς νωρίτερα δεν θα έχεις τι να κάνεις σου δίνουμε μερικές ιδέες. Επειδή συνήθως πάντα βιάζεσαι το πρωί και δεν τρως πρωινό, τώρα θα μπορείς να κάθεσαι και να πίνεις τον καφέ σου. Μπορείς επίσης να ξεκινήσεις την ημέρα σου ακούγοντας λίγη μουσική, που να σε χαλαρώνει, είτε να σε κινητοποιεί για την καινούργια μέρα. Φτιάξε το κρεβάτι σου (καλύτερα από το να το έχεις για μετά που θα ‘σαι κουρασμένη) ή κάνε λίγη γυμναστική για να ενδυναμώσεις το σώμα σου.

Μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα ακόμη σε αυτά τα δέκα λεπτά που θα σηκωθείς νωρίτερα, ωστόσο ξεκίνα με κάτι ήρεμο και χαλαρό για αρχή μέχρι να συνηθίσεις την αλλαγή.

queen.gr

0
ΚαρδούλαΚαρδούλα
0
ΧαχαΧαχα
0
Αγαπώ!!!Αγαπώ!!!
0
Ουάου..Ουάου..
0
YuppiYuppi
0
ΛυπάμαιΛυπάμαι
0
ΣκατούλεςΣκατούλες
0
ΈλεοςΈλεος
kiss - Όλοι οι επιτυχημένοι άνθρωποι κάνουν αυτό το ένα πράγμα κάθε πρωί και πρέπει να το κάνεις κι εσύ - ζωή, επιτυχία, άνθρωποι
Voted Thanks!
Φωτεινή Δάσσιου

Φωτεινή Δάσσιου

Πάντα μου άρεσε η πένα ,αλλά για αρκετά χρόνια ως φοιτήτρια με κέρδισε η τεχνολογία. Περνώντας τα χρόνια έβλεπα ότι η κλήση μου και η μεγάλη μου αγάπη και τρελά ήταν η γραφή! Κάθε είδους.. ξεκίνησα ερασιτεχνικά με ένα μπλοκ μόδας ( γιατί πάνω από όλα είμαι και γυναίκα) και έτσι έβλεπα ότι η επίσκεψη γινόταν όλο και πιο δυνατή, εκεί ενθουσιάστηκα. Το 2013 ξεκίνησα δειλά-δειλά την σχολή Δημοσιογραφίας του ομίλου ΑΝΤ1, και από τότε έγινε η ταυτότητα μου μέχρι και σήμερα. Η αγάπη που έγινε λατρεία! Συνεργάστηκα με εφημερίδες στην επαρχία και συνέχισα με συνεργασίες αθηναϊκών site με αξιόλογα ονόματα όπως της Σοφίας Τσίπα αλλά και της Φαιή Σκορδά κ.α. Πήρα την ρεβάνς και από τότε έμεινα στην πόλη μου και δημιουργήσαμε με μια πολύ καλή μου φίλη το OnViral.gr όπου πλέον αρθρογραφώ. Η τεχνολογία από την άλλη πάντα σιγοκαίει μέσα μου και δεν την απαρνιέμαι.. Αγαπημένο μότο στην ζωή μου : Όταν αγαπάς κάτι πολύ,μόνο τότε μπορείς να το κάνεις και σωστά! Λέξεις που μου «καίνε» το μυαλό: έλλειψη οργάνωσης , ωράριο, πλήξη, αδιαφορία, ασυνεννοησία, αργοστροφία.

 
Loading Posts...