Loading Posts...
 

5 σημεία που πρέπει να προσέξεις όταν επιλέγεις τέντες!

2 80x47 - 5 σημεία που πρέπει να προσέξεις όταν επιλέγεις τέντες! - τέντες, διακόσμηση σπιτιού, διακόσμηση

Πήρες την απόφαση να τοποθετήσεις τέντα στον χώρο σου ή να αντικαταστήσεις την ήδη υπάρχουσα; Μπορεί η απόφαση να μοιάζει αρκετά εύκολη, όμως, η επιλογή της σωστής τέντας είναι μία περίπλοκη διαδικασία.

Υπάρχουν σημεία που απαιτούν προσοχή και ιδιαίτερη σκέψη για να αποφύγεις λάθη και ανεπανόρθωτες καταστάσεις. Πέρα από το ότι το αποτέλεσμα δεν θα αντιπροσωπεύει αυτό που είχες στο μυαλό σου, μία κακή επιλογή θα σε οδηγήσει σε περιττά έξοδα που μπορεί να προκύψουν από την επιδιόρθωση ή την αντικατάσταση της τέντας.

Τι πρέπει να προσέξεις για να κάνεις την καλύτερη επιλογή τέντας για τις ανάγκες και το χώρο σου; Οι αξιολογημένοι επαγγελματίες του Douleutaras.gr θα σου παρουσιάσoυν όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις δίνοντας έμφαση σε πέντε βασικά σημεία που θα καθορίσουν το τελικό αποτέλεσμα!

1. Προσοχή στο υλικό του υφάσματος.

Μία τέντα πρέπει να είναι απορροφητική, αδιάβροχη και οικολογική. Ο ρόλος της είναι αφενός να απορροφά τις βλαβερές ακτίνες του ηλίου και αφετέρου να προστατεύει από τις βροχές και τις αντίξοες καιρικές συνθήκες. Πρέπει να προσέξεις λοιπόν, το τεντόπανο που θα επιλέξεις να είναι ανθεκτικό και παχύ ώστε να εξασφαλίσεις την μέγιστη χρησιμότητά της.

Σημαντικό ρόλο παίζει και η γεωγραφική περιοχή όπου μένεις. Παραδείγματος χάριν  αν βρίσκεται κοντά στη θάλασσα πρέπει να διαλέξεις ένα ανθεκτικό ύφασμα που δεν θα διαβρωθεί λόγω υγρασίας. Λάβε υπόψη σου, λοιπόν, όλους τους παράγοντες πριν επιλέξεις τα υλικά κατασκευής.

 Πάρε άμεσα προσφορά για τέντες εδώ!cr - 5 σημεία που πρέπει να προσέξεις όταν επιλέγεις τέντες! - τέντες, διακόσμηση σπιτιού, διακόσμηση

2. Σωστή μελέτη του χώρου.

Κάθε χώρος απαιτεί διαφορετική κατασκευή και είδος τέντας ώστε ο μηχανισμός να προσαρμόζεται στις δικές του απαιτήσεις. Μην παρασυρθείς από την εμφάνιση και το εντυπωσιακό της σύστημα. Φρόντισε η τέντα σου να ταιριάζει απόλυτα στις προδιαγραφές του χώρου όπου θα τοποθετηθεί.

Για παράδειγμα, σε ανοιχτούς εξωτερικούς χώρους ταιριάζει περισσότερο η τεντοπέργκολα ενώ σε πλαϊνά μπαλκόνια προτιμάται η κάθετη τέντα. Διάλεξε τον μηχανισμό της τέντας που σε βολεύει και σε διευκολύνει, είτε αυτός είναι χειροκίνητος είτε ηλεκτρικός. Τέλος, μέτρησε τις διαστάσεις και μελέτησε την ανάγκη κάθε χώρου. Μη διστάσεις να ζητήσεις επαγγελματική βοήθεια αν θέλεις να είσαι σίγουρος/-η για την επιλογή σου!

3. Το ιδανικό χρώμα.

Ανεξάρτητα με το γούστο και την αισθητική του χώρου σου, η τέντα πρέπει να πληροί ορισμένες προϋποθέσεις. Αρχικά, είναι καλό να αποφύγεις το μαύρο και το άσπρο χρώμα. Το μεν μαύρο, ως σκούρο χρώμα τραβάει τις ακτίνες του ήλιου, ζεσταίνοντας το χώρο ακόμη περισσότερο, ενώ το άσπρο επιτρέπει στις ακτίνες να το διαπερνούν αρκετά εύκολα. Επίσης, τα ιδιαίτερα και έντονα μοτίβα ζαλίζουν το μάτι και δεν αποτελούν μία διαχρονική επιλογή.

Προτίμησε μία πιο ασφαλή λύση όπως είναι οι αποχρώσεις γήινων χρωμάτων, μονόχρωμες τέντες ή με ρίγες. Έτσι δεν θα χρειαστεί να τις αλλάξεις σύντομα ούτε θα τις βαρεθείς!

 Πάρε άμεσα προσφορά για τέντες εδώ!cr - 5 σημεία που πρέπει να προσέξεις όταν επιλέγεις τέντες! - τέντες, διακόσμηση σπιτιού, διακόσμηση

4. Προστασία από την φθορά.

Είναι πολύ σημαντικό να βεβαιωθείς ότι η τέντα σου έχει υποστεί επεξεργασία προτού την αγοράσεις. Η ανωτέρω ειδική επεξεργασία δρα ενάντια στους μύκητες, εμποδίζοντας την εμφάνιση τους στα τεντόπανα. Έτσι δεν θα χρειαστεί να ανησυχήσεις για το σάπισμα του τους και θα εξασφαλίσεις μεγαλύτερη διάρκεια ζωής για τη νέα σου αγορά.

5. Ισχυρός μηχανισμός.

Μία τέντα πρέπει να είναι σταθερή, να έχει αντοχή τόσο στον χρόνο αλλά και στην χρήση και τον αέρα. Δεν θέλεις με τίποτα μία ξαφνική αλλαγή στα καιρικά φαινόμενα όπως μία δυνατή βροχή ή ένας έντονος αέρας να την σκίσουν και να την καταστρέψουν. Ένας ισχυρός βραχίωνας μπορεί να το αποτρέψει, κρατώντας την σταθερή και τεντωμένη αντέχοντας παράλληλα το βάρος της.

Γιατί να επιλέξεις τον Douleutaras.gr για την τοποθέτηση της τέντας;

 

  • Καταχωρώντας την εργασία σου στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Douleutaras.gr θα λάβεις άμεσα ανταγωνιστικές προσφορές από αξιολογημένους επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία. Έτσι θα μπορέσεις να αποκτήσεις μία ολοκληρωμένη εικόνα για τις εναλλακτικές επιλογές που διαθέτεις και να κάνεις την καλύτερη επιλογή για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σου!

 

  • Η πλατφόρμα του Douleutaras.gr συνεργάζεται με έμπειρους και αξιολογημένους επαγγελματίες οι οποίοι θα μελετήσουν τον χώρο σου και θα σου δείξουν δείγματα εργασιών τους ώστε να σε βοηθήσουν να επιλέξεις την ιδανική τέντα για τις ανάγκες σου! Μπορείς να συμβουλευτείς τις αξιολογήσεις προηγούμενων πελατών κάθε επαγγελματία ώστε να ελέγξεις την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει.

 

  • Αφού έχεις λάβει όλες τις εναλλακτικές προσφορές, μπορείς να επικοινωνήσεις με τους επαγγελματίες και όταν είσαι έτοιμος/-η να επιλέξεις τον κατάλληλο άνθρωπο για την ολοκλήρωση της εργασίας σου!

Πάρε άμεσα προσφορά για τέντες εδώ!cr - 5 σημεία που πρέπει να προσέξεις όταν επιλέγεις τέντες! - τέντες, διακόσμηση σπιτιού, διακόσμηση

0
ΚαρδούλαΚαρδούλα
0
ΧαχαΧαχα
0
Αγαπώ!!!Αγαπώ!!!
0
Ουάου..Ουάου..
0
YuppiYuppi
0
ΛυπάμαιΛυπάμαι
0
ΣκατούλεςΣκατούλες
0
ΈλεοςΈλεος
kiss - 5 σημεία που πρέπει να προσέξεις όταν επιλέγεις τέντες! - τέντες, διακόσμηση σπιτιού, διακόσμηση
Voted Thanks!
Άσπα Παπακωνσταντίνου

Άσπα Παπακωνσταντίνου

Web & Graphics Director at Phoenix Digital Marketing Agency - http://www.phoenixda.com

 
Loading Posts...