Loading Posts...
 

Φαίη Μπλάχα: Δεν ήθελα να τη σκοτώσω λέει ο Βαγγέλης Στεφανάκης

MPLAXA1 80x50 - Φαίη Μπλάχα: Δεν ήθελα να τη σκοτώσω λέει ο Βαγγέλης Στεφανάκης - Φαίη Μπλάχα, έγκλημα, Βαγγέλης Στεφανάκης

«Δεν είμαι δολοφόνος. Με παρουσιάζουν σαν έναν άνθρωπο που δεν ξέρω καν . Ένας απερίσκεπτος ήμουν χωρίς μυαλό , άμυαλος. Αυτόν τον άνθρωπο που παρουσιάζουν τον δολοφόνο, το φονιά εγώ δεν το ξέρω” είπε ο άνθρωπος που πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε ισόβια για τον θάνατο της Φαίης Μπλάχα.

Ο Β. Στεφανάκης επέμεινε στην απολογία του: “Την κοπέλα τη χτύπησα πάνω στα νεύρα μου ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα κάνω τέτοια ζημιά. Ποτέ δεν φαντάστηκα ότι μπορούσα σηκώνοντας τα χέρια μου να κάνω τέτοια ζημιά σε άνθρωπο . Εκείνο το βράδυ τσακωνόμασταν δεν σκέφτηκα τίποτα…» είπε, ιδιαίτερα ψύχραιμος.

MPLAXA3 - Φαίη Μπλάχα: Δεν ήθελα να τη σκοτώσω λέει ο Βαγγέλης Στεφανάκης - Φαίη Μπλάχα, έγκλημα, Βαγγέλης Στεφανάκης

Ο Βαγγέλης Στεφανάκης ο οποίος συνδεόταν ερωτικά τόσο με τη Φαίη Μπλάχα όσο και με την αδελφή της Μαριαλένα, η οποία επίσης είναι κατηγορούμενη στην υπόθεση, αναφέρθηκε στη ζοφερή πραγματικότητα του ερωτικού τους τριγώνου, υποστηρίζοντας ότι έτρεφε συναισθήματα μόνο για την Φαίη και ότι δεν τον ενδιέφερε ερωτικά η αδελφή της

MPLAXA2 - Φαίη Μπλάχα: Δεν ήθελα να τη σκοτώσω λέει ο Βαγγέλης Στεφανάκης - Φαίη Μπλάχα, έγκλημα, Βαγγέλης Στεφανάκης

Τι υποστήριξε ο κατηγορούμενος

«Με την Μαριαλένα έγινε για χαζομάρα » είπε ο κατηγορούμενος αναφερόμενος στο βράδυ πάθους που έζησε με την αδελφή της συντρόφου του και προσθέτοντας : «Η Μαριαλένα άρχισε να με προσεγγίζει διαφορετικά . Γυρίζοντας από διασκέδαση πήγα στο σπίτι της την Μαριαλένα και ανοίγοντας την πόρτα έγινε μια χαζομάρα . Εγώ ένιωθα άσχημα την άλλη μέρα γιατί περνούσα καλά με τη Φαίη. Της ζήτησα να μην πούμε τίποτα . » Μην μου το χαλάσεις , σε παρακαλώ» της είπα και εκείνη συμφώνησε . Η Φαίη τα έμαθε όλα από εμάς τους δυο . Η Μαριαλένα ήθελε να χωρίσω με τη Φαίη αλλά εγώ δεν ένιωθα τίποτα για εκείνη και δεν ήθελα … Όταν τα έμαθε η Φαίη χωρίσαμε για λίγες ημέρες. Ξανασμίξαμε μετά από λίγες μέρες αλλά δεν ήταν εύκολο για την Φαίη. Δεν μπορούσε εύκολα να αφήσει πίσω αυτό που είχε συμβεί με την αδελφή της παρά το γεγονός ότι εγώ είχα δεσμευτεί πως δεν επρόκειτο να ξανασυμβεί . Παράλληλα , της δημιουργούσε προβλήματα η Μαριαλένα, πήγαινε στη δουλειά της, έκανε επεισόδια . Υπήρχε ζήλια κυρίως από την πλευρά της Φαίης . Νόμιζε ότι την κοροϊδεύω ότι βρίσκομαι με άλλες κοπέλες

Πρόεδρος : Εσείς ζηλεύετε τη Φαίη;

Κατηγορούμενος : Σε φυσιολογικά πλαίσια. Εκείνη ζήλευε περισσότερο . Παραιτήθηκε από τη δουλειά της για να είναι συνέχεια μαζί μου. Με έπαιρνε συνέχεια τηλέφωνο για να με ελέγξει. Ένιωθε ότι την κοροϊδεύω ότι έχω επαφές με την αδελφή της και με άλλες γυναίκες».

Όσο αφορά το τι συνέβη τα ξημερώματα της 6ης Απριλίου 2014, ο κατηγορούμενος περιέγραψε πως συναντήθηκαν με τη Φαίη κοντά στο σπίτι της ενώ είχαν καυγαδίσει νωρίτερα στο τηλέφωνο.

«Μου ούρλιαζε στο τηλέφωνο «λες ψέματα» και εγώ της είπα να το αφήσουμε και όταν νιώσει καλύτερα να το ξαναδούμε. Μιλούσε άσχημα και της είπα πως δεν θέλω να την συναντήσω. Μετά από 20 λεπτά με ξαναπήρε τηλέφωνο και ήταν ήρεμη και έτσι έγινε το ραντεβού …. Όταν , όμως, συναντηθήκαμε ήταν πολύ νευριασμένη . Πήγαμε λίγο πιο πάνω από το σπίτι της , μου φώναζε. Με χτύπησε με τα χέρια της. Προσπάθησα να την πάρω αγκαλιά . Μου είπε «μου τα έχει πει όλα η Μάνια( σ.σ. έτσι αποκαλούσε την αδελφή της Μαριαλένα) τα ξέρω όλα » , με κατηγορούσε ότι έχω συνευρεθεί με την αδελφή της αντί για μια φορά 50. Την έσπρωξα, συνέχισε να με χτυπάει . Της έλεγα δεν είναι έτσι . Με χτύπαγε στο πρόσωπο … Την χτύπησα και εγώ με τα χέρια στο πρόσωπο.

Πρόεδρος : Με τα πόδια την χτυπήσατε ;

Κατηγορούμενος : Όχι, μόνο την έσπρωξα.

Πρόεδρος : Είχε πέσει κάτω;

Κατηγορούμενος : Όχι , στο τέλος … Δεν καταλάβαινα τι έκανα. Θόλωσα.

Πρόεδρος : Μήπως την χτυπήσατε και με τα πόδια;

Κατηγορούμενος : Μπορεί να της έδωσα και δυο μπουνιές.

Πρόεδρος : Δεν μιλάμε για μπουνιές αλλά για κλωτσιές.

Κατηγορούμενος : Δεν θυμάμαι πάνω στα νεύρα μου.

Πρόεδρος : Τα χτυπήματα, ακόμη και με τα χέρια, ήταν σοβαρά χτυπήματα.

Κατηγορούμενος : Δεν σκέφτηκα ότι θα γινόταν τέτοια ζημιά.

Πρόεδρος : Αυτά τα σκέφτονται σε αυτή την ηλικία. Η Φαίη ήταν λεπτή;

Κατηγορούμενος : Ψηλή λεπτή , μια χαρά κορίτσι ήταν. Έπεσε κάτω από τα χαστούκια .

Πρόεδρος : Τη χτυπήσατε με χαστούκια στο κεφάλι;

Κατηγορούμενος : Ναι . Σφαλιάρες μόνο. Έπεσε κάτω και χτύπησε στο αυτοκίνητο…Της είπα κοριτσάκι μου σήκω. Την πήρα αγκαλιά , έτρεμα έβαλα τα κλάματα. Είχε χάσει τις αισθήσεις της , μόνο ανέπνεε .

Στη κατάληξη της απολογία του ο Βαγγέλης Στεφανάκης επισήμανε : » Αυτό που θέλω να ακούσετε είναι ότι δεν πήγα στο ραντεβού για να τσακωθώ. Νόμιζα πως θα φεύγαμε, θα κοιμόμαστε μαζί και το πρωί θα πίναμε τον καφέ μας… Εκείνο το βράδυ τσακωθήκαμε, όμως, δεν σκέφτηκα τίποτα . Δεν το κλώτσησα το κορίτσι. Με χτύπαγε χαστούκια , με έτσουξε , θόλωσα και τη χτύπησα . Δεν την κλώτσησα, θα το έλεγα . Σας λέω ότι τη χτύπησα αλλά δεν την κλώτσησα . Δεν θέλω να πω ψέματα» .

Νωρίτερα, είχα περιγράψει την προσπάθεια του να μεταφέρει την άτυχη κοπέλα στο νοσοκομείο υποστηρίζοντας πως δεν είχε αντιληφθεί την σοβαρότητα των χτυπημάτων που έφερε καθώς το κορίτσι κατέληξε μετά από λίγες ημέρες. «Πανικοβλήθηκα. Ήταν το μυαλό μου πάνω από το κεφάλι μου. Ζήτησα βοήθεια από τον φίλο μου για να μεταφέρουμε τη Φαίη στο νοσοκομείο. Είπα εκεί όταν με ρώτησαν ότι είναι η κοπέλα μου και τσακωθήκαμε. Μου είπε ένας κύριος «ρε συ το έχεις χτυπήσει το κορίτσι» και εγώ έβαλα τα κλάματα» . Ο κατηγορούμενος εξήγησε πως ειδοποίησε την αδελφή της Φαίης , η οποία επίσης είναι κατηγορούμενη στην υπόθεση για ψευδορκία και υπόθαλψη εγκληματία , γιατί οι γιατροί του είπαν πως θα ενημέρωναν για την πορεία της υγείας της μόνο τους συγγενείς της. Τότε , όπως είπε, η Μαριαλένα του ζήτησε να πουν ψέματα για το τι είχε συμβεί καθώς δεν ήθελε να μάθει ο πατέρας της πως εκείνη δημιουργούσε προβλήματα στην αδελφή της .

newsit.gr

1
ΈλεοςΈλεος
0
ΚαρδούλαΚαρδούλα
0
ΧαχαΧαχα
0
Αγαπώ!!!Αγαπώ!!!
0
Ουάου..Ουάου..
0
YuppiYuppi
0
ΛυπάμαιΛυπάμαι
0
ΣκατούλεςΣκατούλες
kiss - Φαίη Μπλάχα: Δεν ήθελα να τη σκοτώσω λέει ο Βαγγέλης Στεφανάκης - Φαίη Μπλάχα, έγκλημα, Βαγγέλης Στεφανάκης
Voted Thanks!
Άσπα Παπακωνσταντίνου

Άσπα Παπακωνσταντίνου

Web & Graphics Director at Phoenix Digital Marketing Agency - http://www.phoenixda.com

 
Loading Posts...